Κουρουμπλής: Τι κάθεστε και μπαίνετε στην ουσία για την ψήφο των αποδήμων;

Κατώτερος των περιστάσεων για μία εισέτι φορά ο ΣΥΡΙΖΑ, κληθείς να στηρίξει οτιδήποτε αφορά την εθνική ενότητα αρνείται πεισματικά να τείνει χείρα βοηθείας σε κάθε απόπειρα η οποία αποσκοπεί στο κοινό καλό

 

Ιδιαιτέρως αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την άρνησή της ως προς τη διευκόλυνση των αποδήμων Ελλήνων οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, να συμμετέχουν στις εθνικές εκλογές από τον τόπο κατοικίας τους καθώς δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία των 200 βουλευτών. Έτσι το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών απορρίφθηκε με αποτέλεσμα οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό να είναι αναγκασμένοι να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να ψηφίσουν, αντί να έχουν το αυτονόητο δικαίωμα να ψηφίζουν στον τόπο κατοικίας τους, όπου διαμένουν στο εξωτερικό.

 

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν φτάσει μάλιστα σε τέτοιο σημείο αναισχυντίας που δηλώνουν χωρίς περιστροφές πως δε χρειάζεται να μπαίνουμε στην ουσία για την ψήφο των αποδήμων Ελλήνων. Αυτό υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στη βραδυνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra.

 

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε πως το νομοσχέδιο για τη διευκόλυνση της ψήφου τον αποδήμων Ελλήνων αποτελεί κυβερνητικό τυχοδιωκτισμό και πως κακώς μπαίνουν στην ουσία του νομοσχεδίου, που αφορά το δικαίωμα των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους.

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/483973215988855