Απίστευτη κωλοτούμπα Ραγκούση: Το σκανδαλο Καλογρίτσα έγινε τελικά αντιπερισπασμός

Με σθένος υπερασπίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης την επιλογή του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα να καταθεσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης.

 

Προσκεκλημένος στη βραδινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ATTICA ερωτήθηκε από τον έναν εκ των δύο παρουσιαστών της εκπομπής για το πού αποσκοπούσε η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης.

 

Και αυτό διότι όπως τόνισε ο παρουσιαστής, η κυβέρνηση έθεσε το θέμα των SMS του Χρήστου Καλογρίτσα προς το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορούμενο στο Ειδικό Δικαστήριο για τους χειρισμούς του στην υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016, Νίκο Παππά καθώς και τις κατηγορίες ότι ο επιχειρηματίας έστελνε βαλίτσες με χρήματα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ως φθηνή προσπάθεια αντιπερισπασμού από την πλευρά της κυβέρνησης, χαρακτήρισε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως την επιλογή της να φέρει στο δημόσιο διάλογο την υπόθεση Καλογρίτσα και τις κατηγορίες για διαπλοκή με την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Κάθε φθηνή προσπάθεια αντιπερισπασμού από την πλευρά της κυβέρνησης αναμενόμενο ήτανε να μπει πάνω στο τραπέζι».

 

Ω του θαύματος ο Γιάννης Ραγκούσης λίγο καιρό πριν προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ κατακεραύνωνε το νυν κόμμα του κάνοντας λόγο για "Σκοτεινά φαινόμενα διαπλοκής όσον αφορά την υπόθεση Καλογρίτσα":

 

«Να σας θυμίσω όλα όσα βγήκαν στην επιφάνεια, όλα εκείνα τα σκοτεινά φαινόμενα διαπλοκής που πήγαν να στηθούν γύρω από την υπόθεση τηλεοπτικές άδειες με τα βοσκοτόπια Καλογρίτσα. Τελευταία στιγμή αναγκάστηκε να κάνει πίσω διότι κατάλαβε προφανώς και ο ίδιος θα υπερεκτεθεί και ποιος ξέρει τι άλλες συνέπειες».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/498024672447913