Βερναρδάκης: Σχήμα λόγου το "καρτέλ" των καυσίμων

Εντυπωσιακή ήταν η ταχύτατη αλλαγή στάσης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Βερναρδάκη, όσον αφορά σοβαρές κατηγορίες του για την αγορά των καυσίμων στην Ελλάδα.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως υποστήριξε πως 65% της αύξησης των τιμών των καυσίμων οφείλεται σε παράγοντες όπως τα καρτέλ:

 

«Ειδικά για την περίπτωση των καυσίμων, το 35% της ακρίβειας είναι εξωγενές πρόβλημα, το 65% όμως έχει ενδογενείς αιτίες και βεβαίως οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, στα καρτέλ των καυσίμων».

 

Η τοποθέτηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, οποίος διευκρίνησε ότι το καρτέλ είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη.

 

Αφού συνειδητοποίησε ότι δεν είχε το παραμικρό στοιχείο για να τεκμηριώσει τη θέση του περί ύπαρξης καρτέλ στην αγορά των καυσίμων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε ελάχιστα λεπτά ανέκρουσε πρύμναν δηλώνοντας πως το είπε «Ως σχήμα λόγου».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/2985061805137092