Φίλης: Κακό είναι που παρακολουθούσαμε τους τροϊκανούς;

Μία δημόσια άνευ προηγουμένου παραδοχή έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης ο οποίος αναγνώρισε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούσε όχι μόνο υπουργούς, αλλά και τον ίδιο τον Γιάννη Βαρουφάκη.

 

Κατά την κοινή παρουσία τους στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, του είπε να ρωτήσει τον τότε επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη και τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που παρακολουθούσαν τα στελέχη της Τρόικας και του υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ:

 

«Να ρωτήσετε τον κύριο Ρουμπάτη και τον κύριο Τσίπρα όταν παρακολουθούσανε τους τροϊκανούς και τους υπουργούς».

 

«Κακό είναι αυτό; Μα ήταν επίσημο αυτό, ήταν προστασία» απάντησε με απόλυτη φυσικότητα ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

 

Και ποιος το αποφάσισε αυτό ρώτησε ο κ. Καραμανλής.

 

«Το είπε... Η κυβέρνηση είχε βγει με αυτόν... Ο κύριος Βαρουφάκης, βεβαίως το είπε. Όχι, το δήλωσε στη Βουλή ο άνθρωπος όταν βγήκε το θέμα. Αυτό συζητάμε; Αν συζητάνε με τον Σόιμπλε ο Βαρουφάκης; Για λόγους ασφάλειας το 'πε. Το είπε βεβαίως το είπε» αποκρίθηκε ο Νίκος Φίλης.

 

Στο σχόλιο του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούσε τα στελέχη της Στέργιο Πιτσιόρλα και Σπύρο Σαγιά για λόγους ασφαλείας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να ανασκευάσει απάντησε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούσε άλλους και τον Γιάννη Βαρουφάκη:

 

«Όχι τους υπουργούς, τους άλλους, τους άλλους, τους άλλους, όχι όλους τον κύριο Βαρουφάκη μόνο».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/861510165147122