Πλεύρης: Ποτέ κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μηνύσει τον Καλογρίτσα

Την πεποίθησή του ότι κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δε θα μηνύσει τον Χρήστο Καλογρίτσα για τις κατηγορίες του περί χρηματισμού της Κουμουνδούρου, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

 

Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, απαντησε στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορούμενο στο Ειδικό Δικαστήριο για τους χειρισμούς του στην υπόθεση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016, Νίκο Παππά, ο οποίος επανέλαβε ότι έχει καταθέσει μήνυση στη γραμματέα του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για τη μαρτυρία της στο Ειδικό Δικαστήριο για βαλίτσες με χρήματα που πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ο κ. Πλεύρης υπογράμμισε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να συνεχίζει να κρύβεται πίσω από τον κατηγορούμενο στο Ειδικό Δικαστήριο Νίκο Παππά, γιατί ο Χρήστος Καλογρίτσας μίλησε ευθέως για χρηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ και προέβλεψε ότι ποτέ κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δε θα μηνύσει τον επιχειρηματία για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε:

 

«Δεν μπαίνω στην υπόθεση την συγκεκριμένη γιατί έχω υπάρξει ανακριτής οιονεί στην υπόθεση οπότε δε θα πω τίποτα για τον κύριο Παππά, θα κριθεί από το δικαστήριο και έχει την υπερασπιστική του γραμμή. Πολιτικά όμως θέλω να πω το εξής, ο κύριος Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον κύριο Παππά. Ο κύριος Καλογρίτσας μίλησε ευθέως για κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, μήνυση δεν είναι δουλειά του κυρίου Παππά, στη γραμματέα μπορεί να την κάνει. Τον κύριο Καλογρίτσα δε θα τον μηνύσει ποτέ κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Δείτε το video:

 

 

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/5812752525507359