Του ΣΥΡΙΖΑ οι συγγνώμες

Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο

Όταν τα ψέματα αποκαλύπτονται και όσοι τα διέδιδαν αναγκάζονται να ζητήσουν συγγνώμη

Πιο πρόσφατη αυτή της εφημερίδας Κοντρα News προς τον Στάυρο Παπασταύρου.

Η εφημερίδα υπό το φόβο της δικαιοσύνης και προς αποκατάσταση της αλήθειας αναγκάστηκε να γράψει ότι η στοχοποίηση του Σταύρου Παπαστάυρου ήταν άδικη.

Τον συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά είχε σπεύσει να «δικάσει» και «καταδικάσει» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, και η εφημερίδα του Κουρή που τη στηρίζει, για υποτιθέμενη σχέση του με τη Λίστα Λαγκάρντ και τα Έγγραφα του Παναμά.

 

Είχαν προηγηθεί όμως και πολλές άλλες συγγνώμες

 

Ο Κουρουμπλής και οι Γερμανοτσολιάδες

"Στο παρελθόν έγιναν λάθη" δήλωσε πρόσφατα στα ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ο Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι κακό να ζητήσουμε συγγνώμη για το "γερμανοτσολιάδες".

Η απάντηση προς τον κ. Κουρουμπλή θα έπρεπε να είναι ότι με μια συγγνώμη δεν μπορούν να διαγραφούν τα χρόνια της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ με τις ύβρεις και τα ψέματα.

 

Ακούστε τη δήλωση:

 

 

Παπαχριστόπουλος εναντίον Άδωνι

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος έτρεχε και... δεν προλάβαινε να μαζέψει όσα είχε πει σε εκπομπή της ΕΡΤ για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε κατηγορήσει για διαφθορά τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος του απάντησε άμεσα ότι η κουβέντα θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Ο Θ. Παπαχριστόπουλος δεσμεύθηκε μάλιστα ότι θα συμφωνήσει να αρθεί η ασυλία του.

Μόνο που όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί στη Βουλή η άρση της ασυλίας του... έσπευσε να "μαζέψει" όσα είχε πει για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ολόκληρο το χρονικό της κόντρας τους:

 

Οι αυταπάτες του Τσίπρα

Έμμεσα (και για τα μάτια του κόσμου) ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχθηκε λάθη του παρελθόντος δηλώνοντας στη Βουλή "μπορείτε να μας κατηγορήσετε για αυταπάτες".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αυταπάτες του:

 

 

Η συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη

"Ζητώ δημόσια συγγνώμη για αυτά που είπαμε προεκλογικά" είχε πει ο πρώην Υπουργός μιλώντας στο Mega. "Θα έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί στις δηλώσεις μας"

 

Γλέζος: Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό

Κάνοντας κριτική "από τα αριστερά", ο Μανώλης Γλέζος ο οποίος στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα στην πορεία του προς την εξουσία, σε αρκετές του δηλώσεις τον τελευταίο χρόνο ζήτησε συγγνώμη για την επιλογή του. 

 

 

Οι συγγνώμες που δεν ακούστηκαν

Έχουν ακουστεί πολλές συγγνώμες το τελευταίο διάστημα από ανθρώπους που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι "μετανιώμενοι καλλιτέχνες" που βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο να δηλώσουν την απογοήτευσή τους για την κυβέρνηση.

Υπάρχουν όμως και οι συγγνώμες που δεν ακούστηκαν. Άνθρωποι που σπιλώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τον λαϊκισμό και τη σκανδαλολογία του ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταίο παράδειγμα (εκτός του Σταύρου Παπαστάυρου), η Κατερίνα Σαββαΐδου, που απομακρύνθηκε από τη θέση της κατηγορούμενη για διαφθορά, αλλά δικαιώθηκε στα δικαστήρια. Αθώος κρίθηκε και ο Γκίκας Χαρδούβελης για την υπόθεση του Πόθεν Έσχες του. 

Μια σειρά άλλων κατασκευασμένων, υποτιθέμενων σκανδάλων, όπως αυτα του ΚΕΕΛΠΝΟ και του Ερρίκος Ντυνάν έχουν την ίδια τύχη.

Όλα τα παραπάνω (και αρκετά) ακόμα χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ τα χρόνια του αντιμνημονιακού μένους του, συκοφαντώντας ανθρώπους για να ανέλθει στην εξουσία. Τώρα μπορεί να καταρρέουν και να αποδεικνύονται ψέματα, αλλά τη "δουλεία" τους την έκαναν...