Άδωνις Γεωργιάδης για τα fake news: Φτάνει με τα αίσχη!

Τα fake news που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και προσπαθούν να πλήξουν τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

 

Με μία ανάρτησή του στο Τwitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης βάζει τέλος σε μία ακόμα ψευδή είδηση που ο ίδιος ο συντάκτης της, πρώην πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, έσπευσε να διευκρνίσει ότι δεν αφορά στον υπουργό Ανάπτυξης. 

 

 

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως, αν είναι δυνατόν, ότι κτύπησα την σύζυγο μου. Σεβαστείτε μία γυναίκα, μία μάνα και μία σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!», έγραψε ο υπουργός στο twitter, απαντώντας στα fake news, που τον φωτογράφιζαν ως τον πρωταγωνιστή επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας.

 

 

 

Θέση στα παραπάνω γεγονότα πήρε και η σύζυγος του Υπουργού, κυρία Ευγενία Μανωλίδου, η οποία κοινοποιώντας την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη σχολίασε: "Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi, αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση... o tempora, o mores".