"Αγανακτισμένοι" πολίτες που συναντάει ο Τσίπρας στις περιοδείες του είναι τελικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τον πρόσφατο σάλο που δημιουργήθηκε με το βίντεο που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας στο TikTok με τον "αγανακτισμένο" νεαρό που "τον έκοψε" η Κεραμέως από την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο και τελικά αποδείχτηκε ότι είναι μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζουμε παρόμοιες "συμπτώσεις" με "αγανακτισμένους" πολίτες που τελικά αποδείχτηκαν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

 

 

1. Ο νέος που τον "έκοψε" η Κεραμέως από το πανεπιστήμιο:

Στην πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ελευσίνα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με νεαρό που δεν μπόρεσε να περάσει σε κάποια σχολή, λέγοντάς του, η "Κεραμέως σε έκοψε", ενώ το λόγο παίρνει άλλος "αγανακτισμένος" νεαρός που λέει ότι η μόνη έγνοια της κυβέρνησης μετά την τραγωδία των Τεμπών ήταν να αναθεωρήσει το άρθρο 16.

 

 

 

 

Και ενώ ο Τσίπρας φαίνεται να τους ακούει με μεγάλη προσοχή, χρήστες του Twitter παρατήρησαν ότι ο ένας τουλάχιστον από τους νεαρούς έχει βρεθεί σε αρκετές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας του. 

 

 

 

 

2. Ο "αγανακτισμένος" πολίτης στην Άρτα που υποστήριζε ότι τα μνημόνια ήταν "χάδι" μπροστά σε αυτό που ζει:

 

Τον Μάιο του 2022 σε περιοδεία που κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα, συνομιλεί με πολίτη που του λέει ότι τα μνημόνια ήταν χάδι μπροστά σε αυτό που ζει αυτή τη στιγμή με την ακρίβεια. 

 

 

 

 

Όπως αποδείχθηκε, ο "αγανακτισμένος" έμπορος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σύνεδρος στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος.

 

 

 

 

3. Ο "αγανακτισμένος" έμπορος στα Χανιά που ήταν υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου με τον ΣΥΡΙΖΑ:

 

Τον ίδιο μήνα, στην περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει διάλογο με έναν έμπορο στα Χνιά που του λέει πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα και πως τα μέτρα της κυβέρνησης δεν τον καλύπτουν. Αξιοσημείωτο είναι δε, πως χρησιμοποιεί την ίδια φράση με τον έμπορο στην Άρτα, πως, δηλαδή, τώρα είναι πιο δύσκολα από την περίοδο των μνημόνιων.

 

 

 

Γρήγορα αποκαλύφθηκε πως ο συγκεκριμένος έμπορος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και - μάλιστα - ήταν υποψήφιος δήμαρχος του Παλιαού Φαλήρου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Για το συγκεκριμένο θέμα είχε βγάλει ανακοίνωση και η Νέα Δημοκρατία, με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μην αρνείται την κομματική ταυτότητα του εμπόρου.