Απίστευτη γκάφα Πολάκη στο εργοτάξιο του Ελληνικού

Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, καθώς πήγε σήμερα να κάνει «αυτοψία» στο εργοτάξιο του Ελληνικού, χωρίς βέβαια να γνωρίζει οτι σύμφωνα με το ΦΕΚ αυτό διαλύθηκε στις 31.10.2020.

 

 

Στο σόου που έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, πήγε έξω από το χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό και έψαχνε τις μπουλντόζες και τα μηχανήματα που θα έκαναν έργα.

 

 

Ειδικότερα, σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι παρά τα όσα είχε εξαγγείλει δεν προχωρούν τα έργα για την επένδυση στο Ελληνικό ενώ αφήνει αιχμές και για τον πρωθυπουργό για τον οποίο αναφέρει ότι μετά τη φιέστα που είχε κάνει στην τελετή έναρξης των πρόδρομων εργασιών πλέον δεν γίνεται καμία εργασία.

 

 

"Το 'εργοτάξιο' του ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ μπουλντοζιέρη,που θα ξεκίναγε σε δέκα μέρες τον Ιούλιο του 2019 που γίναν κυβέρνηση ,όπως είναι σήμερα 2/11/2020 μετά από 16 μήνες !!! Ο ορισμός του ξεφτιλίσματος των Μωυσύδων ,των πωλητών νανογιλέκων που γίναν υπουργοί και των ΠΕΤΣΟταισμένων ΜΜΕ που ξεκοκαλίζουν τα λεφτά του 'μαξιλαριού'...", γράφει στην λεζάντα του βίντεο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

 

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αναρτώντας στο twitter το βίντεο του Πολάκη, σχολίασε: "Ο κ. Πολάκης, ο οποίος υπήρξε Αν. Υπουργός επί 5 έτη, δεν έχει την ικανότητα να διαβάζει ούτε ένα ΦΕΚ. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2654/30.06.2020 το εργοτάξιο για τις κατεδαφίσεις θα έχει διαλυθεί και ολοκληρώσει, έως το αργότερο τις 31/10. Πήγε σήμερα 02 Νοε και ψάχνει τις μπουλντόζες.."

 

 

 

Δείτε και το σχετικό ΦΕΚ: