Δεν κυκλοφόρησαν ούτε τρένα σήμερα: Προσωπικό του ΟΣΕ προχώρησε σε αιφνιδιαστική κατάληψη του σταθμού στου Ρέντη

Χάος επικρατεί όσο περνάει η ώρα στους βασικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας με αφορμή την κατάθεση του νέου ασφαλιστικού από την κυβέρνηση.

 

 

Στις μεγάλες δυσκολίες για όλους τους Αθηναίους ήρθε να προστεθεί η αιφνιδιαστική κινητοποίηση εργαζομένων στα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και οι συρμοί αυτών των μέσων σταθερής τροχιάς παρα το γεγονός ότι μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης ήταν γνωστό ότι ΟΣΕ και Προαστιακός θα κινηθούν κανονικά.

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εκδόθηκε στις 6:30 το πρωί «λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων. Έτσι παραμένουν ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα - Θεσσαλονίκη και ο Προαστιακός».

 

 

Ο κ. Τσαλίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είπε ανέφερε ότι μηχανοδηγοί και συνοδοί τρένων ήταν στη θέση τους ωστόσο κανένα τρένο δεν μπόρεσε να φύγει από το σταθμό στου Ρέντη που είναι η βάση εκκίνησης όλων των τρένων στην Αθήνα.

Όπως είπε υπήρχαν ανακοινώσεις σωματείων του ΟΣΕ ότι θα συμμετέχουν στην απεργία, αλλά ο ΟΣΕ όφειλε να βγάλει επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσει το κοινό, κάτι που δεν έκανε

 

 

Δείτε το βίντεο: