Εξώδικο Άδωνι σε Τσίπρα για συκοφαντία

"Λέει ψέματα ότι έδωσα απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζεται να στείλει εξώδικο στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή όσα υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης σε επιχείρηση, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

 

Ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Τσίπρα, γιατί σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον υπουργό για απευθείας αναθέσεις στον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης επιχείρησης.

 

 

 

"Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω αν προλάβω σήμερα, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει, τό 'πε χθες και σε μια ομιλία, τό 'πε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης, είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις. Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση, ούτε οποιεσδήποτε δουλειές σε αυτήν την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές που με κάλεσε στην εταιρία του. Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας, είναι άκρως συκοφαντικά. Αν το συνεχίσει δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση" δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι επρόκειτο για μία εκδήλωση όπως τόσες άλλες που πάνε προεκλογικά οι υποψήφιοι σε καθημερινή βάση, και μάλιστα, σημείωσε για το επίμαχο περιστατικό ότι: "Εγώ ο ίδιος αντέδρασα αμέσως, δεν περίμενα τον κ. Τσίπρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το συνδέει με δήθεν απευθείας αναθέσεις που του έχω δώσει εγώ. Αυτό είναι συκοφαντία. Είναι ψέμα, είναι συκοφαντία, και θα τα πούμε στα δικαστήρια".