Γ. Οικονόμου για γραμματέα Καλογρίτσα: Αμείλικτα τα ερωτήματα για τον Α. Τσίπρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κάνει λόγο για αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από την κατάθεση της γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο, καλώντας τον Α. Τσίπρα να δώσει απαντήσεις.

 

 

"Μετά από όσα φοβερά κατέθεσε ενόρκως η κ. Διαμαντή για τις διαδρομές μαύρου χρήματος μεταξύ των κυρίων Νίκου Παππά, Χρήστου Καλογρίτσα και Άρτεμη Αρτεμίου, με σκοπό τη χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογραφικών βραχιόνων του, τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ο κ. Τσίπρας προσωπικά χρωστάει σαφείς απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Απαντήσεις για όλα αυτά που επί χρόνια υποκριτικά αρνιόταν πως είχαν συμβεί. Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τις δραστηριότητες του κ. Παππά, του στενότερου και παλιότερου συνεργάτη του; Γιατί εξακολουθεί να τον στηρίζει και να τον καλύπτει πολιτικά; Πόσες σακούλες και με τι ποσά κατέληξαν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ; Αντί να κάνουν κηρύγματα ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να απαντήσουν σε αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα", είναι η ακριβής δήλωση του κ. Οικονόμου. 

 

 

Υπενθυμίζεται πως στη χθεσινή της κατάθεση ανεβαίνοντας στο βήμα του μάρτυρα η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμαντή, έκανε λόγο για "φακέλους και τσάντες με χρήματα που έφευγαν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)". Όπως είπε, "τα χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους και σε άλλα πρόσωπα τα οποία σχεδίαζαν τη λειτουργία του καναλιού και της εφημερίδας".