Το Χ κάνει πάρτυ με το προεκλογικό σόου Κασσελάκη στη Μακρόνησο και τον βαρκάρη Αποστολάκη!

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ανάρτησε ένα βίντεο από την επίσκεψή του στην Μακρόνησο..

 

 

Στο βίντεο ο Κασσελάκης κάνει αναφορά "για αγωνιστές που στάθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον, οραματίστηκαν έναν κόσμο στον οποίο όλοι θα έχουν μερίδιο στο φως", στέλνοντας μήνυμα για την εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

 

«Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς σήμερα. Οι εκλογές είναι μία ανταγωνιστική διαδικασία. Αυτό μας κάνει πολλές φορές να ξεχνάμε ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε. Συλλογικά ως κόμμα και όχι ατομικά ως υποψήφιοι. Γιατί το συλλογικό είναι πιο μεγάλο από τον καθένα μόνο του. Γι’ αυτό θα είμαστε όλοι μαζί», λέει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Στο σημείο αυτό μπαίνει «σφήνα» το πλάνο του κ. Κασσελάκη με τον ναύαρχο ε.α. και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελο Αποστολάκη. Ο υπουργός Άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ, φορώντας μαύρο πουκάμισο και κόκκινη σαλοπέτα, σφίγγει το χέρι του κ. Κασσελάκη.

 

 

 

 

Μάλιστα, τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να μετέφερε με τη βάρκα του ο ίδιος ο κ. Αποστολάκης στη Μακρόνησο.

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Χ δεν άφησαν ασχολίαστη την εμφάνιση του Ευάγγελου Αποστολάκη στο βίντεο με την κόκκινη σαλοπέτα.