Η Kontra News ζητάει συγγνώμη από τον Αβραμόπουλο για το ψευδές πρωτοσέλιδο της προηγούμενης Κυριακής

Στο πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας Kontra News δημοσιεύεται η συγγνώμη της εφημερίδας προς τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για το πρωτοσέλιδο της ίδιας εφημερίδας την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Όπως διαβάζουμε, ζητά συγγνώμη από τον πρώην Επίτροπο της ΕΕ, γιατί την περασμένη Κυριακή με τρόπο άθλιο και συκοφαντικό επιχείρησε να εμπλέξει τον γιο του στην υπόθεση Novartis. Συγκεκριμένα, ο τίτλος του πρωτοσέλιδου ήταν: “Τον γιο του Αβραμόπουλου πλήρωνε η Novartis”. 

 

Το έντυπο σημειώνει ακόμη ότι ανακαλεί το σχετικό δημοσίευμα και δηλώνει ότι τιμά πλήρως τον Δ. Αβραμόπουλο και δημοσιεύει αναλυτική δήλωση αποκατάστασης της τιμής και της υπόληψής του.

 

Το πρωτοσέλιδο της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου:

 

 Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αμέσως μετά το ανακριβές και συκοφαντικό δημοσίευμα για τον γιο του από την Kontra News είχε δηλώσει:

 

«Επειδή η σκόπιμη διαστρέβλωση και παραποίηση των αληθινών γεγονότων που συνδέονται με τον φοιτητικό λογαριασμό του γιου μου, τυγχάνει εκμετάλλευσης ως μέρος μιας άθλιας σκευωρίας, που ήδη κατέρρευσε, ως εκ του περισσού και διευκρινιστικά ενημερώνω ότι:

 

Δεν διαθέτω προσωπικό λογαριασμό στην Ελβετία παρά μόνον τον λογαριασμό μου στο Βέλγιο, όπου τα τελευταία πέντε χρόνια μου κατέβαλλαν τους μισθούς μου και κάλυπτα έξοδα διαβίωσης και υποστήριξης της οικογένειάς μου.

 

Το σύνολο των λογαριασμών μου και καταθέσεων έχουν δηλωθεί και έχουν ελεγχθεί. Και τα γνωρίζουν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς, όπως ενόρκως κατέθεσε ο Εισαγγελέας Αγγελής στην Βουλή.

 

Όλα δείχνουν ότι αποτελεί και αυτή η φημολογία μέρος μιας απελπισμένης προσπάθειας μπροστά στην καθημερινά αποκαλυπτόμενη σκευωρία και την κατάρρευση της, η οποία απέτυχε στον ανίερο σκοπό της να συκοφαντήσει και να σπιλώσει κόμματα και πολιτικούς.

Όποιοι τυχόν επιμένουν να επαναλαμβάνουν συκοφαντίες εναντίον μου, διαπράττουν απλά αθλιότητες ανάξιες περαιτέρω απάντησης».

Το πρωτοσέλιδο της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου:

 

Το παραπάνω γεγονός κατέδειξε και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και πολλοί χρήστες του Twitter, οι οποίοι αμφισβήτησαν την εγκυρότητα του συγκεκριμένου έντυπου μέσου.

 

Κάποια χαρακτηριστικά tweets: