Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Και εγώ αν βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας φωτιά θα έβαζα

Να οργανώσουμε τη νομική υπεράσπιση των νεαρών Αφγανών

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, με μία ανάρτησή του στο Facebook υπερασπίζεται τους εμπρηστές του ΚΥΤ στη Μόρια και προτρέπει να οργανώσουν τη νομική υπεράσπισή τους!

 

Στην ανάρτηση αναφέρει πως αν βρισκόταν και αυτός στην "κόλαση της Μόριας" θα έβαζε και ο ίδιος φωτιά και συνεχίζει αναφέροντας πως δεν πρέπει να μείνουν ανυπεράσπιστοι οι "νεαροί Αφγανοί πρόσφυγες". "Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγκαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοϊδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον".  

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του καθηγητή και μέλους του Πολτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία:

 

"Αν ήμουν 16-17 χρονώ, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοϊδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον".