Με μαγικό τρόπο εξαφανίστηκε το όνομα της Ξεπαπαδέα από το Δ.Σ. της οικογενειακής εταιρείας

Μετά την ανακοίνωση της γενικής γραμματέως Καταπολέμησης της Διαφθοράς Αναστασίας Ξεπαπαδέα με την οποία επιτίθεται στο Πρώτο Θέμα και υποστηρίζει ότι οι αποκαλύψεις που την αφορούν είναι προσπάθεια αντιπερισπασμού για την υπόθεση Novartis, έγινε κάτι... μαγικό!

 

Ενώ εμφανιζόταν το όνομά της στο Μητρώο Επιχειρήσεων της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (στο ΓΕΜΗ) στο διοικητικό συμβούλιο εταιρείας που παίρνει δουλειές από το Δημόσιο έως τις 7:20 το πρωί, το μεσημέρι στις 12:40 αυτό εξαφανίστηκε.  

 

Δείτε τα ντοκουμέντα: 

Στις 07.22 το πρωί το όνομα της κυρίας Ξεπαπαδέα βρισκόταν ως μέλος στο Δ.Σ. της εταιρείας «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί» στην επίσημη εικόνα από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) έως χθες.

ΩΡΑ 07.22 

 

ΩΡΑ 12.40

Λιγότερο από πέντε ώρες αργότερα και ενώ προηγήθηκε η ανακοίνωση της κυρίας Ξεπαπαδέα το όνομά της «εξαφανίστηκε» από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας που παίρνει δουλειές από το Δημόσιο. Τα ερωτήματα ωστόσο παραμένουν: Πότε παραιτήθηκε η κ.Ξεπαπαδέα από το Δ.Σ. της εταρείας και γιατί δεν είχε φροντίσει, από τη στιγμή μάλιστα που κατείχε δημόσιο αξίωμα να αλλάξει το status της και στο ΓΕΜΗ, πράγμα που όπως φαίνεται έκανε μέσα σε ελάχιστο χρόνο όταν δημοσιοποιήθηκε το θέμα. 

 

Και όμως παραμένει 

Απόδειξη ότι η αλλαγή έγινε το βράδυ της Δευτέρας ή το πρωί της Τρίτης είναι ότι στην ιστοσελίδα opencorporates -που δεν ελέγχεται από το ΓΕΜΗ- η Αναστασία Ξεπαπαδέα εμφανίζεται ακόμη σαν μέλος του ΔΣ της εταιρείας Δ.Ξεπαπαδέας και Υιοί (ΞΕΝΟΤΕΚ ΑΕ).

 

 

 

 

Η ανακοίνωση της Αναστασίας Ξεπαπαδέα και ο ... αντιπερισπασμός

Αφού λοιπόν, έγινε ... μαγικά η αλλαγή στο Μητρώο, η κ.Ξεπαπαδέα, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στο Πρώτο Θέμα και τα άλλα μέσα που επίσης ανέδειξαν το ζήτημα της παρουσίας της στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

 

Δείτε την ανακοίνωσή της: 
 

"Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και με μεγαλύτερη ένταση, μήπως και δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση Novartis, η καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησής μου από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και άλλα Μέσα παραπληροφόρησης. Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτης ενός προσώπου, το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους Διοικητικού Συμβουλίου οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί το Μάιο 2015. Αντιλαμβάνομαι ότι με το έργο της η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς έχει ταράξει τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που ανενόχλητα λυμαίνονταν τη χώρα για δεκαετίες. Ενημερώνουμε τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους και τα πανικόβλητα αφεντικά τους, ότι δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε από τον αγώνα μας για κάθαρση του δημοσίου βίου. Ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα των λίγων, προτάσσουμε το δημόσιο συμφέρον, το οποίο υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε επίμονα και αδιάκοπα, μέσα από τη δράση της Γενική Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. Συνιστούμε ψυχραιμία και δύναμη. Δεν κάνουμε βήμα πίσω".