Μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητησε τη δολοφονία Υπουργού και Βουλευτή της ΝΔ

Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη

"Δυστυχώς η 17Ν άφησε μερικούς πίσω (Άδωνι, Μπογδάνο κλπ)" έγραψε σε tweet που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ένα μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ. Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να σκοτώσει εμένα και τον Μπογδάνο απάντησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

 

 

 

 

Στη συνέχεια το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη και ο λογαριασμός διεγράφη.

 

 

 

 

Για το θέμα έβγαλε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, η οποία ζητάει την καταδίκη και διαγραφή του μέλους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο σε ανάρτησή του ζήτησε «τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή», επισημαίνοντας προς την Αξιωματική Αντιπολίτευση πως «η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της».

 

«Καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου», τονίζει στην ανακοίνωσή της και προσθέτει πως «λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ!» 

«Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος» υπογραμμίζει το κυβερνών κόμμα. 

 

 

Και καταλήγει: «Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο  έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας.  Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της»