Μιχελογιαννάκης: Ζητώ τη διαγραφή μου από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα είναι σε κώμα και δυστυχώς ανύπαρκτο

Τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης εκτοξεύοντας ευθείες βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη και των ανθρώπων του.

 

 

Το μήνυμα του Γιάννη Μιχελογιαννάκη:

 

«Όλοι ξέρουμε ότι ζούμε σε μία κοινωνία στην σημερινή Ελλάδα με δεκάδες προβλήματα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μπορούμε να ζήσουμε με τα οικονομικά μας με την κατάσταση που επικρατεύ στην Υγεία, στην Παιδεία, στην ασφάλειά μας και σε πολλούς άλλους τομείς που χρειάζονται τόμους για να περιγραφούν.

Σε αυτήν την κατάσταση που την ευθύνη την έχει η κυβέρνηση λιμάνι ασφάλειας διαχρονικά στην πολιτική είναι η αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτή έπρεπε να κοντράρει συνεχώς στα κακώς κείμενα να αναδεικνύει όλα τα προβλήματα να προτείνει λύσεις και να ξεσηκώνει την κοινωνία ώστε να νουθετείται η κυβέρνηση. Δυστυχώς αυτό δεν το βλεπουμε.

Επίσης όσον αφορά το κόμμα βλέπουμε ότι είναι σε κώμα και δυστυχώς ανύπαρκτο και θα ενεργοποιηθεί μόνο παραμονές των εκλογών για το συνέδριο και για τις νομαρχιακές εκλογές μονό και μόνο για να διατηρηθούν πάλι οι συσχετισμοί, οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι άνθρωποι του προέδρου. Σε αυτό το τοπίο με τόσα χρόνια στην πολιτική και σε τόσες φορές που με τίμησε ο κόσμος δεν μπορώ να συμμετέχω. Για αυτό ζητάω τη διαγραφή μου από το κόμμα που τόσο αγάπησα, αλλά που δεν μπορώ πια να υπηρετήσω».