Μυρσίνη Ζορμπά: Κενός νοήματος ο επίσημος εορτασμός με την ελεήμονα συνδρομή κάτι αγκαρεμένων ξένων

Με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο Facebook, η πρώην υπουργός Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Ζορμπά, σχολίασε τους σημερινούς εορτασμούς και την στρατιωτική παρέλαση για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

 

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον επίσημο εορτασμό "κενό νοήματος... με την ελεήμονα συνδρομή κάτι αγκαρεμένων ξένων επισήμων",  θεώρησε πως οι σχολιασμοί της δημόσιας τηλεόρασης ήταν ασήμαντοι και προέτρεψε να ...ξεχάσουμε γρήγορα όσα είδαμε μέσω του χιούμορ και της αλήθειας. 

 

Αναλυτικότερα, η Μυρσίνη Ζορμπά ανάρτησε μία σκιτσογραφία με τους σατυρικούς ήρωες του Μποστ και τη συνόδευσε με τα εξής σχόλια: "Μετά το τέλος της παρέλασης και τον κενό νοήματος επίσημο εορτασμό με την ελεήμονα συνδρομή κάτι αγκαρεμένων ξένων επισήμων στον έρημο δημόσιο χώρο της πονεμένης και σε αποκλεισμό πόλης, μετά την ασημαντολογία και τιποτολογία των σχολιασμών της δημόσιας τηλεόρασης, μετά τις αερολογίες και τις αφόρητες κοινοτοπίες λόγων και χαιρετισμών, ας ξαναβρούμε το χιούμορ και την αλήθεια μας κι ας ξεχάσουμε γρήγορα όσα είδαμε".  

 

 

Δείτε την ανάρτηση της πρώην υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά: