Ο Κασσελάκης εγκατέλειψε το στούντιο από συνέντευξη σε τοπικό μέσο της Ρόδου επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαισιο της περιοδείας του στη Ρόδο, έδωσε και ραδιοφωνική συνέντευξη στον Real Voice, η οποία ήταν άκρως επεισοδιακή. 

 

 

Έξω φρενών εγκατέλειψε το στούντιο όταν η δημοσιογράφος Ρένα Παυλάκη του έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις και του επεσήμανε ότι δεν έχει ενημέρωση για τα τοπικά ζητήματα.

 

 

Υπέρμετρα αλαζονικός, είρωνας, εριστικός αλλά και φοβικός απέναντι στις ερωτήσεις του Real Voice, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Πρωινό Xpress”  της Ρένας Παυλάκη, όπου επέδειξε μια στάση αήθη για πολιτικό αρχηγό.

 

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε πρωτοφανή για πολιτικό πρόσωπο επιθετικότητα και αγένεια στην προσπάθειά του να καλύψει το πολιτικό του έλλειμμα και την άγνοιά του για τα τοπικά ζητήματα. Επεδίωξε να έχει ένα μονόλογο με γενικότητες  αφορισμούς και συνθηματολογία,  κενή περιεχομένου, εμποδίζοντας τη δημοσιογράφο να του απευθύνει ερωτήσεις και να πάρει απαντήσεις για το πρόγραμμα του κόμματος ενόψει Ευρωεκλογών. Παράλληλα, έδειξε εντυπωσιακή άγνοια για τα ζητήματα που ο ίδιος έθετε και αντέδρασε με πολύ μεγάλο εκνευρισμό όταν η δημοσιογράφος του επεσήμανε ότι δεν έχει ενημερωθεί σωστά για τα τοπικά ζητήματα από εκείνους που όφειλαν να τον ενημερώσουν.

 

 

 

Ο εκνευρισμός του Στέφανου Κασσελάκη χτύπησε κόκκινο όταν η δημοσιογράφος υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που το 2015 εκχώρησε στην τρόικα τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ των νησιών, πλήγμα που δεν μπόρεσε να επουλώσει το μεταφορικό ισοδύναμο.

 

 

 

 

O εκνευρισμός του κορυφώθηκε όταν στον ισχυρισμό του ότι δεν υπήρξε διαφημιστική καμπάνια πέρσι μετά τις φωτιές, η δημοσιογράφος  του επισήμανε ότι δεν έχει σωστή ενημέρωση διότι καμπάνια ειδική υπήρξε και  μάλιστα είχε μεγάλη απήχηση σε όλη την Ευρώπη. Αποτέλεσμα ήταν, ο Στέφανος Κασσελάκης να χάσει τον έλεγχο και φανερά εκνευρισμένος, να εγκαταλείψει το στούντιο,  αφήνοντας τις χειρότερες εντυπώσεις.

 

 

 

Πηγή: Realvoice995.gr