Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την αποπομπή του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ για φράση που ο ίδιος ανακάλεσε

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, ζητά την αποπομπή του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού, με αφορμή μία φράση που ο ίδιος ανακάλεσε πολλές φορές σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

 

 

 

Αναλυτικότερα, στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" το βράδυ της Πέμπτης, σε πολιτική αντιπαράθεση με τον "ανεξάρτητο" βουλευτή, αλλά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Νίκος Ρωμανός αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για δήθεν πώληση F16 στην Τουρκία. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βασίστηκε σε υποτιθέμενη διαρροή που έγινε από το Κογκρέσο στην Wall Street Journal, η οποία αργότερα διαψεύστηκε από τον Λευκό Οίκο, για να καταψηφίσει την αμυντική συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ. Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου έκανε λόγο για διαρροές της Τουρκίας, τις οποίες υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ, φράση την οποία ανακάλεσε αργότερα πολλές φορές, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη αν η δήλωσή του παρερμηνεύτηκε.

 

 

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επανήλθε ξανά στο θέμα, προσπαθώντας να ανεβάσει και πάλι τους τόνους, με τον Νίκο Ρωμανό να ανακαλεί και πάλι και να διερωτάται πόσες φορές πρεπει να ζητήσει συγγνώμη για μία ατυχή φράση, ενω εξήγησε ακόμα μία φορά τι ακριβώς εννοούσε. 

 

 

Δείτε το βίντεο με τον Νίκο Ρωμανό να ανακαλεί πολλές φορές και στη συνέχεια να εξηγεί τι ακριβώς εννοούσε:

 

 

 

 

Με ανακοίνωσή του το πρωί της Παρασκευής, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τη Νέα Δημοκρατία να διαγράψει τον Δειυθυντή του Γραφείου Τύπου της για την επίμαχη φράση, παραβλέποντας τη συνέχεια των όσων διαδραματίστηκαν.