Ο Βελόπουλος ρίχνει στους διαχειριστές site και social media το "μπέρδεμα"με τα πτυχία του

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με το θέμα των πτυχίων του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο ίδιος επανήλθε με μία σειρά αναρτήσεων στο Twitter και περνώντας στην αντεπίθεση, έριξε όλο αυτό το "μπέρδεμα" στους διαχειριστές των site του και των social media του, ενώ αρνήθηκε πως έχει πει ποτέ ο ίδιος ότι φοιτησε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

 

Συγκεκριμένα έγραψε: "Στην αρχή είπαν ότι ο @velopky δεν έχει πτυχία,μετά είπαν ότι δεν είναι πτυχίο του Πανεπιστημίου Κύπρου(ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο ο ιδιος),αργότερα είπαν δεν είναι αναγνωρισμένο!Όλα τα ΜΜΕ αφού"μένουν ασφαλή"με τα εκτμ ευρώ,απλά ανταπέδωσαν το "δώρο"!ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΙΑ! @ellinikilisi"

 

 

 

Και συνέχισε: "Στο τέλος οι δύσμοιροι "ανακάλυψαν"και το "προσωπικό" σαιτ του @velopky ότι γράφει πανεπιστήμιο Κύπρου!Ο ίδιος εχει πει(εκπομπες) ότι τα ΣΑΙΤ,σοσιαλ διαχειρίζονται άλλοι! Ούτε fb ,ούτε instagram,ούτε κάτι άλλο έχει!Ακόμα και το τουιτερ(εδω)έχει διαχειριστές!ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙΕ;"

 

 

 

    

Τι έχει προηγηθεί:

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου το μεσημέρι της Τρίτης, με μία ανακοίνωσή του διευκρίνισε ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριακος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και δεν έχει πάρει πτυχίο ή και μεταπτυχιακό τίτλο από το εν λόγω πανεπιστήμιο. 

 

Με μία ματιά στο βιογραφικό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων, μέχρι και τις 19/5/2020 αναγραφόταν στις σπουδές του το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το 2013 και το 2016, κάτι που διορθώθηκε μετά την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου και πλέον αναγράφεται Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

 

Καθώς και στο βιογραφικό που έχει αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα, μεταξύ άλλων, ανέφερε μέχρι χθες 19/5/2020: 

"Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο  Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας".

 

Αν ανατρέξει κανείς στην ιστοσελίδα του αυτή τη στιγμή, θα δει ότι και εκεί διορθώθηκε  το "μπέρδεμα".

 

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου της 19ης Μαΐου που πυροδότησε το θέμα των πτυχίων του Βελόπουλου:

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

 
Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.
 
Τέλος ανακοίνωσης

 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε στο Twitter με μία φωτογραφία του μεταπτυχιακού του τίτλου, στο οποίο αναγράφεται ξεκάθαρα πως είναι από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και όχι το Πανεπιστήμιο Κύπρου όπως αναφέρει στο βιογραφικό του, ανάρτηση που μετά από λίγο κατέβασε.