[Βίντεο] Η Θάνου ζητάει να παραμείνει στη θέση της

Αβάσιμη χαρακτήρισε την κριτική που δέχεται η κυρία Βασιλική Θάνου για την πολιτική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ζητώντας από την κυβέρνηση να αποσύρει την διάταξη που την «αποκαθηλώνει» από την επιτροπή Ανταγωνισμού.

 

«Μας φωτογραφίζουν ως κομματικά πρόσωπα. Δεν είναι λογικά και νομικά βάσιμο να υποστηρίζει κανείς πως αν κάποιος προσέφερε τις υπηρεσίες του σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο παίρνει και την κομματική ταμπέλα αυτού του προσώπου», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την ακρόαση φορέων στην κοινοβουλευτική επιτροπή που επεξεργάζεται τις διατάξεις του διυπουργικού νομοσχεδίου.

 

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Θάνου τοποθετήθηκε πρόεδρος του Αρείου Πάγου επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στην συνέχεια ορίστηκε υπηρεσιακή πρωθυπουργός, νομική σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και πριν από λίγους μήνες προτάθηκε από την τότε κυβέρνηση για την θέση της προέδρου της επιτροπής Ανταγωνισμού, πρόταση που ψηφίστηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Χρυσής Αυγής και της Ένωσης Κεντρώων. Αντιπρόεδρος της ίδιας επιτροπής τοποθετήθηκε η πρώην νομική σύμβουλος του κ. Νίκου Παππά.

 

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα: