Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης ανεξαρτητοποιήθηκε, αλλά μετά από λίγο το μετάνιωσε!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πιο σύντομη πράξη ανεξαρτητοποίησης βουλευτή από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Η βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών της Ελληνικής Λύσης  Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατέθεσε επισήμως δήλωση ανεξαρτητοποίησης και ελάχιστη ώρα μετά ζήτησε προφορικά την ακύρωση της.

 

 

Όλα άρχισαν νωρίς το πρωί όταν και η ίδια με δελτίο Τύπου γνωστοποιούσε πως έχει καταθέσει επιστολές ανεξαρτητοποίησης από το κόμμα με το οποίο εξελέγη, τόσο προς τον Πρόεδρο της Βουλής όσο και προς τον κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

 

 

"Η βουλευτής Β1 βόρειου τομέα Αθηνών γνωστοποιεί ότι τούδε και στο εξής καθίσταται ανεξάρτητη, αποχωρώντας από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της “Ελληνικής Λύσης”, γράφει η ίδια στο προαναφερθέν δελτίο Τύπου. “Επίσης, με επιστολή της προς τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο, ενημερώνει σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν να λάβει αυτή την κρίσιμη απόφαση", συμπληρώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

 

 

Ωστόσο, πριν φθάσει το μεσημέρι, πληροφορίες την έφεραν να επισκέπτεται το γραφείο του Προέδρου της Βουλής - μάλιστα λέγεται πως πήγε συνοδευόμενη από τον κ. Βελόπουλο - ζητώντας να ακυρωθεί η διαδικασία ανεξαρτητοποίησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κ. Τασούλας απήντησε ότι η επιστολή έχει πρωτοκολληθεί στις υπηρεσίες της Βουλής και συνεπώς, αν επιθυμεί να την ακυρώσει και να επιστρέψει στο κόμμα της, οφείλει να κάνει δήλωση επανένταξης, κάτι που αναμένεται να γίνει το απόγευμα στην συνεδρίαση της Ολομέλειας