Ξαφά: Οριστικο τέλος στα ψεύδη Καμμένου για την αγορά CDS σε ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου με εσωτερική πληροφόρηση

Με ανάρτησή της στο Χ (πρώην Twitter), η Μιράντα Ξαφά δημοσιοποιεί το συμφωνητικό μεταξύ της ίδιας και του Πάνου Καμμένου με το οποίο καταρρίπτεται η δήθεν αγορά CDS σε ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου με εσωτερική πληροφόρηση.

 

 

"Μπήκε επί τέλους οριστικό τέλος στα ψεύδη Καμμένου περί δήθεν αγοράς CDS σε ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου με εσωτερική πληροφόρηση, με τα οποία οι ΑΝΕΛ πήραν 10% στις εκλογές 2012 και τελικά έγινε κυβερνητικός εταίρος (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) το 2015!", αναφέρει η κυρία Ξαφά.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, στο συμφωνητικό αναφέρεται πως ο Πάνος Καμμένος: "αναγνωρίζει ότι οι παλαιότερες δηλώσεις του τόσο στο ραδιόφωνο όσο και από το βήμα της Βουλής περί συμμετοχής των δύο αντισυμβαλλομένων σε αγορά ασφαλίστρων κινδύνου βασίσθηκαν σε λανθασμένες πληροφορίες και κατόπιν τούτου τις αναιρεί εξ ολοκλήρου".

 

 

Συμπληρώνεται επιπρόσθετα, ότι: "δεν είχε ούτε έχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τους δύο αντισυμβαλλόμενους, υπό οποιαδήποτε ιδιότητά τους με συναλλαγές ούτε με αποφάσεις για συναλλαγές ασφαλίστρων κινδύνου ή σε οποιαδήποτε άλλη κερδοσκοπική πράξη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου".

 

 

Το συμφωνητικό καταλήγει με την δέσμευση του Πάνου Καμμένου ότι αναλαμβάνει την υποχρέωση να απέχει στο μέλλον από οποιαδήποτε δήλωση που επαναλαμβάνει ή υπαινίσσεται συμμετοχή των αντισυμβαλλομένων σε αυτά τα θέματα.

 

Η ανάρτηση της κυρίας Ξαφά: