Πολάκης: Πρέπει να υπάρξει ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου δικαστών
Με νέα του παρέμβαση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης επανέλαβε τη βούλησή του να υπάρξει πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου των δικαστικών λειτουργών.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε συγκέντρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως στην Κόρινθο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επανέλαβε τη θέση του για έλεγχο των θεσμών χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό την εθελούσια -όπως ο ίδιος ονομάζει- έξοδο των δικαστικών ώστε να ανανεωθεί το δικαστικό σώμα:
«Ναι χρειάζεται θεσμικά μέτρα, τί να κάνουμε; Δε γίνεται ρε παιδιά. Δε γίνεται, δε γίνεται να τους πηγαίνεις τον όφι, να τον έχεις βρει με τα στοιχεία και αυτοί να ψάχνουνε τη βολοσερμαθιά του και τελικά -είναι το ίχνος η βολοσερμαθιά- τον όφι θωρείς, την βολοσερμαθιά του ψάχνεις; Και να σου λέει "Ά τίποτα, αδιευκρίνιστα ακόμα". Λοιπόν δε γίνεται, τί να κάνουμε; Άρα πρέπει να υπάρξει ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου από μια ηλικία και πάνω, μ' ένα μισθό.»
Δείτε το video:
Δείτε την ανάρτηση στο Twitter, στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://twitter.com/omadaalithias/status/1501654673433972737