Έκαναν στάση εργασίας στο μετρό αλλά στο αεροδρόμιο δεν έβγαλαν καμία ανακοίνωση

Μάταια έβγαλαν εισιτήρια και περίμεναν οι επιβάτες. Ακόμα και οι ταμπέλες λειτουργούσαν κανονικά

Απίθανο και όμως... ελληνικό.

Ενώ οι εργαζόμενοι στο μετρό είχαν εξαγγείλλει τη στάση εργασίας την Πέμπτη από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, στο αεροδρόμιο δεν υπήρχε καμία σχετική ανακοίνωση ή ενημέρωση.

 

Αποτέλεσμα ήταν οι επιβάτες μετά τις 21:00 να βγάζουν κανονικά το εισιτήριο των 10 ευρώ που απαιτείται στο μετρό του αεροδρομίου και να περιμένουν μάταια το συρμό. 

Ακόμα και οι ηλεκτρονικές ταμπέλες δούλευαν κανονικά, ενημερώντας για τους επόμενους συρμούς, οι οποίοι φυσικά δεν ήρθαν ποτέ.

 

 

 

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Ευθυμίου, που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο, έκοψε εισιτήριο για το μετρό προς το κέντρο αλλά περίμενε μάταια τον συρμό του μετρό.

 

Το κωλοδάχτυλο προς την κοινωνία, στη σημερινή Ελλάδα δεν το σηκώνει μόνο η Βίκυ Σταμάτη, αλλά οποιος γουστάρει.

Μόλις προσγειώθηκα από Ιωάννινα και πήγα να πάρω το μετρό προς το κέντρο, όπως δεκάδες άλλοι ταξιδιώτες.

Κόψαμε κανονικά το εισιτήριο των 10 ευρώ και κατεβήκαμε στην αποβάθρα περιμένοντας το συρμό των 22:00 που ήταν ο επομενος, όπως έγραφε και η σχετική ηλεκτρονική ταμπέλα. Μάταια.

Στις 22:05 βλέποντας ότι δεν έχει έρθει, μάθαμε μόνοι μας ότι έχουν στάση εργασίας από τις 21:00.

Χωρίς καμία ανακοίνωση στο σταθμό, χωρίς καμία ενημέρωση. Δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα, όπου η πολιτική και κοινωνική διαστροφή θεωρείται πλέον ως η φυσιολογική κατάσταση.

Η χώρα πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα. Στη φωτό βλέπετε και τις αναγγελίες των επόμενων δρομολογίων που δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ.​

 

 

 

.