Το ΚΚ της Κούβας ενημέρωσε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση της Αβάνας

Τα στελέχη του ΚΚ Κούβας, ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για την τρέχουσα διαδικασία Συνταγματικής αναθεώρησης και τις πολιτικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις που προωθούνται τους τελευταίους μήνες στην Κούβα.

Την αντιπροσωπεία του ΚΚ Κούβας υποδέχθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης.

 

Τα στελέχη του ΚΚ Κούβας ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνταγματική αναθεώρηση στην Αβάνα, όπως και τις πολιτικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις που προωθούνται τους τελευταίους μήνες στη χώρα.

Από την πλευρά του, ο κ. Σκουρλέτης, αφού δήλωσε τη στήριξη του κόμματος στον κουβανικό λαό, ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις της μεταμνημονιακής περιόδου και την ψήφιση από τη Βουλή των θετικών μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

 

 

Ο Χουάν Κάρλος Μάρσαν, αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος διεθνών σχέσεων του ΚΚ Κούβας μνημόνευσε την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο (την Κυριακή συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τον θάνατό του) και τόνισε τη σημασία της ομιλίας που είχε κάνει τότε.

Στη συνάντηση μετείχε ακόμη η Μπέλκις Λέι, υπεύθυνη για την Ευρώπη στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΚΚ Κούβας, αλλά και η πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα, Ζέλμις Μαρία Ντομίνγκεζ Κορτίνα.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ παρευρίσκονταν, εκτός του κ. Σκουρλέτη, η Νατάσα Θεοδωρακοπούλου, μέλος της ΠΓ και Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Κ.Ε, ο Νεκτάριος Μπουγδάνης, Συντονιστής του Τμ. Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής, η Έλενα Μαράκα και ο Δημήτρης Ραπίδης, μέλη της Γραμματείας του Τμ. Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής και η Βίκυ Τσεφαλά, μέλος του Κ.Σ. και Υπεύθυνη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.