Ο «Πυρήνας Μαυροπράσινων Εμπρηστών» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό φορτηγού μεταφοράς κρέατος

H ομάδα ALF - Πυρηνας Μαυροπρασινων Εμπρηστων των αντισπισιστών ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό τζίπ κυνηγού και ενος φορτηγού ψυγείου κρεοπωλείου στου Ζωγράφου. 

Πρόκειται για την ίδια ομάδα που είχε επιτεθεί σε κρεοπωλείο και είχε προαναγγείλλει κι άλλες επιθέσεις.

 

 

Τι γράφουν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου 

 

 

 

Κύριε κυνηγέ δεν φαντάζεσαι τι ευχαρίστηση νοιώσαμε 

« Ξημερώματα της 28ης Οκτώβρη τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό σε φορτηγό μεταφοράς κρεάτων καθώς επίσης σπάσαμε και κάψαμε αυτοκίνητο ενός κυνηγού της περιοχής του Ζωγράφου.

Η δράση αυτή έγινε στα πλαίσια του καλέσματος αντισπισιστικων δράσεων, θα ακολουθήσει αναλυτική ανάληψη ευθύνης αργότερα..

Το μόνο που έχουμε να πούμε προς το παρόν είναι πως αυτή η δράση ήταν η αρχή.

Εσύ “κύριε” κυνηγέ που έβλεπες το αμάξι να καίγεται μπροστά στα μάτια σου από το μπαλκόνι, δεν φαντάζεσαι τι ευχαρίστηση νιώσαμε όταν σε είδαμε να τσιρίζεις απεγνωσμένος και να τραβάς τα μαλλιά σου. Είμαστε σίγουροι πως αυτό θα σου γίνει μάθημα.»

 

Οι επιθέσεις σε Ζωγράφου και Εξάρχεια   

Τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 3:30 οι δράστες έβαλαν φωτιά σε φορτηγό ψυγείου κρεοπωλείου, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 82, ενώ στις 4:15, στον αριθμό 64 της ίδιας οδού, ένα τζιπ που έφερε κουβούκλιο μεταφοράς σκύλων. Όπως αναφέρουν πληροφορίες το τζιπ ανήκει σε κυνηγό 

 

Είχε προηγηθεί καταδρομική επίθεση σε κρεοπωλείο στα Εξάρχεια από αντισπισιστές που υποσχέθηκαν «μαυροπράσινο χάος στις γειτονιές μικρών και μεγάλων πόλεων».