Οδηγός του ΟΑΣΘ παράτησε στη μέση του δρόμου το λεωφορείο, επειδή επιβάτης του έκανε παρατήρηση!

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη!

Ένα απίστευτο περιστατικό με οδηγό του ΟΑΣΘ έλαβε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το seleo.gr με το οποίο επικοινώνησε ένας επιβάτης του λεωφορείου, ο οδηγός του ΟΑΣΘ που εκτελούσε το δρομολόγιο 81 Β, έτρωγε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου.

 

Μια γυναίκα επιβάτης, του έκανε παρατήρηση (επειδή έτρωγε την την ώρα δηλαδή που βρίσκονταν στο τιμόνι) με αποτέλεσμα,  οδηγός και επιβάτης να λογομαχήσουν . 

 

Όπως ανέφερε επιβάτης, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και θέλησε να χτυπήσει την γυναίκα που του έκανε παρατήρηση, εκείνη την ώρα αντέδρασαν οι υπόλοιποι επιβάτες, του έκαναν παρατήρηση.

Όπως ισχυρίστηκε ο οδηγός τους έβρισε και παράτησε το λεωφορείο  στη μέση του δρόμου, πάνω στην Εθνική Οδό, απένταντι από σούπερ μάρκετ στα Διαβατά και έφυγε.

 

Δείτε φωτογραφία από το εν λόγω λεωφορείο του ΟΑΣΘ:

Να σημειωθεί πως, οδηγός δεν φορούσε τα ρούχα της υπηρεσίας, αλλά φόρμες.

Οι επιβάτες χρειάστηκε να περπατήσουν 1χλμ για να φτάσου στην επόμενη στάση και να περιμένουν το επόμενο λεωφορείο, ενώ ενημέρωσαν τον ΟΑΣΘ, για να ενημερώσουν για το περιστατικό. Το λεωφορείο μέχρι και τις 09.30 το πρωί ήταν παρατημένο στο σημείο που το άφησε ο οδηγός. Να σημειωθεί πως στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 70 άτομα.

 

Ο ΟΑΣΘ ζήτησε συγγνώμη

Η προκλητική συμπεριφορά λεωφορείου του ΟΑΣΘ, ανάγκασε τον οργανισμό να προβεί σε ανακοίνωση και να ζητήσει συγνώμη από το επιβατικό κοινό.

 

Η ανακοίνωση: 

Η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Ο έλαβε γνώση για το σημερινό ατυχές περιστατικά στην γραμμή 81Β και ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε .

Διαβεβαιώνουμε το επιβατικά κοινά της Θεσσαλονίκης ότι θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό του λεωφορείου ώστε να καταστεί σαφές ότι παρόμοιες συμπεριφορές θα εξαλειφθούν παντελώς .

Επιδιώκουμε να αποκαταστήσουμε σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πολίτες της πύλης και παρόμοιες συμπεριφορές βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και την κουλτούρα της νέας διοίκησης

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΘ