27χρονος μήνυσε τον Π. Κωνσταντινέα γιατί την ημέρα του ξυλοδαρμού ήταν... στο εξωτερικό

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον είχε αναγνωρίσει ως έναν από αυτούς που του επιτέθηκαν

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση κατέθεσε χθες στην εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας 27χρονος, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την επίθεση στο βουλευτή και τον οποίο ο τελευταίος αναγνώρισε στις καταθέσεις του ότι παρευρισκόταν.

 

Όπως διευκρίνισαν μιλώντας στην Εφημερίδα «Θάρρος» οι δικηγόροι του 27χρονου Γεώργιος Ράλλης και Μαρία Κλείδωνα, την επίμαχη ημέρα και ώρα του επεισοδίου που έχει καταγγείλει ο βουλευτής, ο 27χρονος βρισκόταν στην εργασία του στην Αγγλία!

 

 

 

Πάντως, χθες μετά την κατάθεση της μήνυσης ο βουλευτής έσπευσε με δήλωσή του να διευκρινίσει ότι βλέποντας χθες στο δικαστήριο τον 27χρονο, διαπίστωσε ότι δεν ήταν αυτός και πως ό,τι συνέβη, ήταν επειδή του επέδειξαν οι αστυνομικοί παλιές φωτογραφίες.
Πάντως, η δίκη των 8 κατηγορουμένων για την επίθεση σε βάρος του χθες αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου.

 

Αιχμηρή ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και το στέλεχος και πολιτευτής της ΝΔ στη Μεσσηνία Μίλτος Χρυσομάλλης ο οποίος έκανε λόγο για "τραγέλαφο" από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ειδικά του Πέτρου Κωσνταντινέα ο οποίος μήνυσε άνθρωπο που έλειπε αποδεδειγμένα στο εξωτερικό τη μέρα του ξυλοδαρμού.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Μίλτου Χρυσομάλλη:

 

"Μόνο τραγέλαφο μπορεί να προκαλέσει η σημερινή είδηση από τη δίκη των δήθεν «φασιστοειδών» που δικάζονται μετά από μήνυση του κ. Κωνσταντινέα. Διευκρινίζω ότι ο χαρακτηρισμός «φασίστες» και «φασιστοειδή» αποδόθηκε σε αυτούς τους συμπολίτες μας από τους κ. Τσίπρα, Σκουρλέτη, Χαρίτση, Κατρούγκαλο, την κα. Κοζομπόλη και τον κ. Κωνσταντινέα, δίνοντας μάλιστα οι τελευταίοι πέντε, κοινή συνέντευξη τύπου γι’ αυτό το σκοπό.

 

Σήμερα λοιπόν, ένας από αυτούς τους κατηγορούμενους κατέθεσε μήνυση στον κ. Κωνσταντινέα, γιατί όχι απλά δεν βρισκόταν παρών στο συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά ήταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, αφού βρισκόταν αποδεδειγμένα στο εξωτερικό. Μάλιστα αναγκάστηκε αυτό να το παραδεχτεί με ανακοίνωση του ο ίδιος ο κ. Κωνσταντινέας.

 

Άραγε πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τον κ. Τσίπρα, όταν το ίδιο βράδυ του περιστατικού, άρχισε να αποδίδει χαρακτηρισμούς σε συμπολίτες μας λέγοντας τους «φασίστες» χωρίς οι τελευταίοι να έχουν την παραμικρή σχέση με αυτό;

Άραγε οι κ. Σκουρλέτης, Χαρίτσης, Κατρούγκαλος και η κα. Κοζομπόλη θα ξαναδώσουν συνέντευξη τύπου για να ζητήσουν συγνώμη για αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους ή θα συνεχίζουν τον πολιτικό τους εξευτελισμό χαρακτηρίζοντας και πάλι ως εγκάθετους τους τοπικούς δημοσιογράφους;

 

Για άλλη μια φορά το πολιτικό τσίρκο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέδειξε πόσο ανεύθυνοι και αδίστακτοι είναι. Ο τραγέλαφος του ΣΥΡΙΖΑ και στη Μεσσηνία δεν έχει τέλος. Ευτυχώς για τη Χώρα σύντομα αυτό το «πολιτικό τσίρκο» θα λάβει τέλος.

 

Υγ.: Μετά το γεγονός ότι ο Αρχηγός της αστυνομίας είχε κρίνει τόσο σημαντικό το περιστατικό σε σχέση με άλλα που είχαν γίνει το ίδιο χρονικό διάστημα και είχε έρθει ο ίδιος προσωπικά στη Μεσσηνία να επιληφθεί των ανακρίσεων θα βγει κάποια ανακοίνωση για να μας διαφωτίσει το πώς συνέβη το συγκεκριμένο «φιάσκο»;"