Άδεια για τις γιορτές παίρνει ο Κουφοντίνας

6 μέρες θα μείνει συνολικά εκτός φυλακής

Η άδεια που έλαβε είναι τετραήμερη αλλά χορηγούνται και άλλες δύο ημέρες για οδοιπορικά, συνολικά δηλαδή έξι ημέρες.

 

Άλλη μια άδεια, η 5η κατά σειρά, για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος θα κάνει γιορτές και αλλαγή του χρόνου εκτός φυλακών.

 Η τετραήμερη άδειά του ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει συνολικά έξι μέρες μαζί με τις δύο επιπλέον που χορηγούνται εκ του νόμου ως «οδοιπορικά».
 

 

Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Αύγουστο ο Δημήτρης  Κουφοντίνας κρατείται στις  φυλακές του Βόλου από όπου και θα λάβει τη νέα του άδεια.

 Όπως είναι γνωστό το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών σταθμίζει αν ο κάθε κρατούμενος, ανεξάρτητα από το αδίκημα και το ύψος της ποινής, πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και αυτές αφορούν στη συμπλήρωση των πραγματικών χρόνων έκτισης της ποινής και ότι δεν έχει στο μητρώο του καμία πειθαρχική ποινή.
 

 

Ακόμη, οι αρμόδιοι  σταθμίζουν το γεγονός ότι ο κρατούμενος κάνει καλή χρήση της άδειάς του και επιστρέψει εγκαίρως στο σωφρονιστικό κατάστημα .

 

 

Το βίντεο από την πρώτη άδεια την οποία είχε λάβει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, με μέλη του Ρουβίκωνα καθώς και τον γιό του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση να τον περιμένουν έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού.