Απάντηση Πλεύρη στην επίθεση Πολάκη με αφορμή το πόθεν έσχες του

 

Σφοδρή επίθεση πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκης εναντίον του Υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη με αφορμή το πόθεν έσχες του.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, τον κατηγορεί αφενός για τον τρόπο με τον οποίο τα 4 ακίνητα του από πέρυσι, έγιναν φέτος 32 και αφετέρου με ποιον τρόπο αυξήθηκαν οι καταθέσεις του καθώς στο φετινό πόθεν έσχες του δήλωσε 452 χιλιάδες ενώ πέρυσι ήταν 323 χιλιάδες.

 

Χαρακτηριστικά, ανέφερε στην δημοσίεση του ο Π. Πολάκης «ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ! Για πες μας πως τα 4 γίναν 32 και τα 323 φτάσαν τα 452;;;».

 

 

 

 

 

 

Άμεση ήταν η απάντηση του Υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη ο οποίος με δήλωσή του εξήγησε για το πόθεν έσχες του και ανέφερε ότι τα φετινά παραπάνω έσοδα οφείλονται στην κληρονομιά που απέκτησε καθώς είχε χάσει πέρυσι την μητέρα του.

 

Αναλυτικότερα, είπε ότι «έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τον Παύλο Πολάκη διότι όποιος ασχολείται μαζί του λερώνεται. Σήμερα ωστόσο πρέπει να απαντήσω στην αθλιότητα του. Διερωτάται πως φαίνεται αύξηση  του περσινού μου Πόθεν Έσχες τη στιγμή που αναφέρεται ότι πρόκειται για κληρονομιά. Δυστυχώς τον Ιούνιο του 2020 έχασα τη μητέρα μου σε τροχαίο, γεγονός που είναι γνωστό και στο πλέον αδαή. Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα μου».