Δήμος Κω: Λόγω της επίσκεψης Τσίπρα-Καμμένου στην Κάλυμνο μετατρέπουν το λιμάνι μας σε χωματερή

«Καθάρισαν» την Κάλυμνο από τουρκικό πλοίο για να μη «χαλάσει το ντεκόρ» και το μετέφεραν στην Κω

Τσίπρας και Καμμένος θα βρεθούν μαζί στην Κάλυμνο για τα Θεοφάνεια

 

Το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Κω, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι με απόλυτα αυταρχικό τρόπο μετέφεραν κατασχεμένο τουρκικό πλοίο από το λιμάνι της Καλύμνου στο λιμάνι της Κω, εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού και του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

 

«Ο λόγος είναι ότι εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κάλυμνο, το κατασχεμένο τουρκικό πλοίο “χαλάει” το ντεκόρ που θέλουν να στήσουν στο λιμάνι της Καλύμνου και για αυτό το λόγο το στέλνουν στο λιμάνι της Κω», αναφέρει η ανακοίνωση χαρακτηριστικά.

 

Η ανακοίνωση από το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Κω 

«Το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή»
«Κάποιοι θεωρούν την Κω ως μία μόνιμη χωματερή.

 

Σήμερα με απόλυτα αυταρχικό τρόπο και παρά τις αντιδράσεις του Δήμου Κω και του Λιμενικού Ταμείου μεταφέρεται δεσμευμένο τουρκικό πλοίο από το λιμάνι της Καλύμνου στο λιμάνι της Κω.
Παρά την αντίθεσή μας, παρά την επίκληση κάθε λογικού επιχειρήματος. Επιβάλλουν τις αποφάσεις τους μέσω των κρατικών οργάνων.

 

Ο λόγος είναι ότι εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κάλυμνο, το κατασχεμένο τουρκικό πλοίο “χαλάει” το ντεκόρ που θέλουν να στήσουν στο λιμάνι της Καλύμνου και για αυτό το λόγο το στέλνουν στο λιμάνι της Κω.
 

Με τη διαφορά ότι το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή.
Το λιμάνι της Κω είναι πύλη εισόδου και τουριστικός προορισμός για όσους το έχουν ξεχάσει.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το Λιμενικό Ταμείο με πολύ μεγάλο κόπο και δικές του δαπάνες καθάρισε το λιμάνι της Κω από τα ναυάγια των δουλεμπορικών σκαφών που κάποιοι επέβαλαν να παραμένουν στο λιμάνι της Κω με αποτέλεσμα να βυθιστούν.
Προκαλεί εντύπωση ο αυταρχισμός και η καθεστωτική λογική με την οποία λειτουργούν ορισμένοι. Επιδιώκουν να δημιουργηθούν εντάσεις και επεισόδια και συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στην Κω».