(Ηχητικό) Κάτοικος Ματιού: Καλοστημένη παράσταση με χειροκροτητές η επίσκεψη Τσίπρα

Άγνωστοι του έδωσαν ανθοδέσμες και τον χειροκρότησαν. Δεν έχουν καμία σχέση με το Μάτι. Είδαμε και ξαναείδαμε τα πλάνα και δεν βλέπουμε κάποιον που να τον ξέρουμε

«Αν ήθελε να έρθει για μια σφαιρική ενημέρωση θα μπορούσε να έρθει χωρίς χειροκροτητές όπως έχει συμβει με όλους όσοι έχουν έρθει για να τους ενημερώσουμε» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 το μέλος της συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων της περιοχής Κατερίνα Μαλά, χαρακτηρίζοντας την επίσκεψη Τσίπρα "θεατρική παράσταση".

 

«Γίναμε κομπάρσοι ενός καλοστημένου έργου για το οποίο δεν είχαμε ενημερωθεί ότι θα λάβουμε μέρος. Υποτίθεται ότι θα μαθαίναμε εξελίξεις σε κάποια θέματα που έχουμε θέσει ώστε να κάνουμε ανοιχτή ενημέρωση στις 12-14 Σεπτέμβρη» εξήγησε η κυρία Μαλά.
 

Σύμφωνα με την ίδια, που ήταν παρούσα και στη συνάντηση του πρωθυπουργού με πυροπλήκτους στις 6 Αυγούστου, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Μάτι την Τρίτη «με άγνωστους σε εμάς ανθρώπους που του έδωσαν ανθοδέσμες και τον χειροκρότησαν. Γιατί εμείς είδαμε και ξαναείδαμε τα πλάνα και δεν βλέπουμε κάποιον που να τον ξέρουμε».
 

 

 

 

Όσον αφορά την παρουσία της Ρένας Δούρου, η κυρία Μαλά τόνισε ότι «δεν έχει εμφανιστεί άλλη φορά στο Μάτι. Ούτως ή άλλως τη γλάστρα στο τραπέζι έκανε».

Ερωτηθείσα για την παρουσία του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, είπε ότι «έρχεται (σ.σ. στην περιοχή) για δικούς του λόγους αλλά δεν έχω καταλάβει τι ρόλο παίζει. Είναι τόσο απαξιωτική η στάση των κατοίκων και των κρατικών λειτουργών που είναι σαν να μην υπάρχει».

Όπως είπε, τέλος, «ο Τσίπρας στο να εισπράξει την πληροφορία είναι πολύ καλός. Αλλά εμένα αυτό μετά από 40 και πλέον ημέρες με νεκρούς, καταστροφές και όσα έζησαν τα παιδιά μας δεν μου φτάνει».