Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητές νοσοκομείων κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ (ηχητικό)

Λέγοντας στους συμβασιούχους εργαζόμενους, ότι οφείλουν την εργασία τους στο δίδυμο Ξανθού- Πολάκη

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ, κοινοποιώντας ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας ακούγεται ξεκάθαρα να λέει προς τους συμβασιούχους του Νοσοκομείου πως: «Το ότι είστε υποψήφιοι και πάλι το οφείλετε στον Ξανθό και στον Πολάκη...και σε όποιον αρέσει».

 

Κι αυτό γιατί με απόφαση του υπουργείου όσων οι συμβάσεις έχουν λήξει, θα μπορούν και πάλι να καταθέσουν τα χαρτιά τους για να υπογράψουν νέα σύμβαση.

 

Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη, ο διοικητής του νοσοκομείου είχε προχωρήσει στην παρουσίαση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του νοσοκομείου, σε εκδήλωση που είχε κάνει για τη δημόσια λογοδοσία του. Σε αυτή, ο ίδιος έκανε λόγο για "ενίσχυση της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της ηθικοποίησης του Συστήματος" και δεσμευόταν ότι "θα συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται, με διαφανείς διαδικασίεςσεβασμό προς τους εργαζόμενους και χωρίς κομματικά υποστυλώματα".

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

"Σας κοινοποιούμε το ηχητικό με την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ στο Συμβασιούχο προσωπικό του Νοσοκομείου (πρώην εργολαβικό). Με τσαμπουκά τους λέει ότι χρωστάνε υποχρέωση στον Πολάκη – Ξανθό.

 

Δεν έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση που σέβεται το δικαίωμα στην εργασία των πολιτών. Ο Πολάκης έχει ξαμολήσει τους Διοικητές των Νοσοκομείων να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και του ιδίου.

 

Ο Διοικητής του ΓΝ Καβάλας κάλεσε σε συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου το Συμβασιούχο προσωπικό (πρώην εργολαβικό). Ο τρόπος που μίλησε στους εργαζόμενους δείχνει το ύφος και ήθος τους «πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης».

 

Με απύθμενο θράσος και τσαμπουκά τους λέει και ξαναλέει φωνάζοντας ότι χρωστάνε στον Πολάκη και τον Ξανθό.

 

Τους πουλάει τσαμπουκά αν και χάνουν τη δουλειά τους επειδή έληξε η σύμβασή τους. Τους εκμαυλίζει με το δικαίωμα που έχουν να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση στη νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί.

 

Κτυπάει το χέρι στο τραπέζι, φωνάζει ότι πρέπει να οφείλουν στον Πολάκη – Ξανθό.

 

Δημόσιος λειτουργός ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΟΜΗΡΙΑ του συμβασιούχου προσωπικού.

 

Όλα για να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ".

 

 

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα (το επίμαχο σημείο είναι από το 3ο λεπτό):