Λαφαζάνης : H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με παρακολουθούσε με εντολή Τσίπρα

 

Με συνέντευξη του στο διαδικτυακό site in.gr ο πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά τις αναφορές του πρωθυπουργού στη Βουλή, τονίζει πως υπήρξε στόχος παρακολούθησης με εντολή του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

 

Ο  κ. Λαφαζάνης υποστήριξε ότι, «το τελευταίο που επιθυμώ είναι να γίνω, με αφορμή τις υποκλοπές, δικομματικό μπαλάκι σε μια ανούσια διαμάχη για καρέκλες και λάφυρα εξουσίας από δύο μνημονιακούς πολιτικούς, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι το μόνο που εκφράζουν είναι το ξεπούλημα, την παρακμή, την υποτέλεια, την φαυλότητα,και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.»

 

Οι παρακολουθήσεις, φυσικές, ηλεκτρονικές, τηλεφωνικές πολιτικών, δημοσιογράφων, εσωκομματικών αντιπάλων, επιχειρηματιών και ιδιαίτερα όσων θεωρούνται επικίνδυνοι για το σύστημα της αποικιοκρατούμενης Ελλάδας. 

 

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «ναι, πράγματι παρακολουθούσε τα τηλέφωνα μου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποδεδειγμένα με παρακολουθούσε, με μαγνητοσκοπούσε και με βιντεοσκοπούσε στις κινητοποιήσεις που συμμετείχα και όχι μόνο, ιδιαίτερα κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού πολιτεύματος» της Γενικής Ασφαλείας, με εντολή Τσίπρα και βεβαίως των παρακαθήμενων της εξουσίας».

 

Τέλος, ο πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι, «μέσα από αυτές τις παρακολουθήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ μου φόρτωσε τέσσερις δίκες του μισού ποινικού κώδικα που συνεχώς έκτοτε από το 2017 μέχρι σήμερα αναβάλλονται διότι οι κρατούντες δεν θέλουν ούτε να με καταδικάσουν αλλά ούτε και να με αθωώσουν διότι και τα δύο γι αυτούς έχουν πολιτικό κόστος.

 

Η αντιπαράθεση γύρω από τις υποκλοπές στη Βουλή όχι μόνο είναι ανούσια αλλά και επικίνδυνη διότι δεν θέτει το δάκτυλο στον τύπο των ήλων στα θέματα των υποκλοπών αλλά και κυρίως βάζει στο ράφι όλα τα κρίσιμα προβλήματα από την υπερχρέωση της χώρας, την ενέργεια, την ουρανομήκη ακρίβεια, τη φτωχοποίηση, την στήριξη ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, κλπ πολιτικές επί των οποίων συναινούν επί της ουσίας τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

 

Αν θέλουν τα κόμματα του κατεστημένου πράγματι να κάνουν ένα ουσιώδες βήμα για να παρακαμφθεί το παρακρατικό καθεστώς των παρακολουθήσεων, τότε κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ας δώσουν τώρα στη δημοσιότητα τα ονόματα των δεκάδων χιλιάδων παρακολουθουμένων επί των ημερών των τριών τελευταίων κυβερνήσεων μαζί με τους λόγους της παρακολούθησής τους. Και τότε θα φρίξει ο ελληνικός λαός και θα φανεί το κατάπτυστο είδος της ψευδο-δημοκρατίας που υπάρχει στη χώρα».

 

Πηγή: in.gr