Μετά το σποτάκι ήρθε.. ο Πολάκης

Ο Παύλος Πολάκης ξαναχτύπησε με μια ανάρτηση που αμφισβητεί τα εμβόλια, προκαλώντας την αντίδραση της κυβέρνησης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε νέα τροφή σε αντιεμβολιαστές, προβλέποντας εκατόμβη θυμάτων και ειρωνευόμενος τη φράση Μητσοτάκη ότι «το εμβόλιο είναι το μοναδικό όπλο».

Σχολιάζοντας τον αριθμό των νεκρών σήμερα, ο Π. Πολάκης υποστήριξε ότι «η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους» και πως «τη μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια, όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο».
H ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

upd: Μετά τις αντιδράσεις ο πρώην Υπουργός Υγείας άλλαξε την διατύπωση της ανάρτησής του:

 

 

 

Η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απάντησε στην ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη:

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές.

Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πώς θα διαχειριζόταν την πανδημία»