Μετέφεραν "στα μουλωχτά" τον τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου

Ενώ ακόμα μετράμε νεκρούς από τις πυρκαγιές, η κυβέρνηση εξυπηρετεί τον κατά συρροή δολοφόνο

Εκτός των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται ο εκτελεστής της «17Ν», Δημήτρης Κουφοντίνας. Αυτή τη φορά όχι με άδεια, αλλά γιατί μεταφέρεται στις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας στο Βόλο.

 

 

Στις αγροτικές φυλακές ο χρόνος μετρά τριπλά και πολλοί βαρυποινίτες βγαίνουν μετά από κάποια χρόνια από τη φυλακή. Πρόκειται επίσης για φυλακές αντοιχτού τύπου και όχι κλειστού, όπως είναι του Κορυδαλλού.

 

Από τη Νέα Δημοκρατία υπάρχει έντονη αντίδραση καθώς λένε ότι από την πίσω πόρτα επιχειρείται η αποφυλάκιση του «φαρμακοχέρη» της τρομοκρατικής οργάνωσης ο οποίος έχει καταδικαστεί 11 φορές ισόβια.

 

Αν και είναι δύσκολο με τόσο βαριά καταδικαστική απόφαση να βγει από τις φυλακές οριστικά, ωστόσο, δημιουργεί ερωτηματικά η κίνηση αυτή της μεταφοράς του σε διαφορετικές φυλακές. Αλλωστε, γιατί να φύγει από τον Κορυδαλλό και την υψίστης ασφαλείας πτέρυγα;

 

 

Η Ιωάννα Μάνδρου στον ΣΚΑΪ για τη μεταφορά Κουφοντίνα:

 

 

 

 

Έντονη αντίδραση Μητσοτάκη

Την έντονη αντίδραση που αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, προκάλεσε η αποκάλυψη της μεταγωγής του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για μεταγωγή που έγινε «στα μουλωχτά» την ώρα «που η Ελλάδα θρηνεί & οι πολίτες σας επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό & συγκάλυψη».

Στη συνέχεια διερωτάται αν μετά τα παραπάνω «είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του κατά συρροή δολοφόνου;»