Νέα fake news Πολάκη με βίντεο της Μανωλίδου για την Ακρόπολη

«Ξαναχτύπησε» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, δημοσιεύοντας στο facebook παραπλανητικό βίντεο με τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, στο οποίο υποτίθεται ότι διαφωνεί με την πρόταση της Gucci για την επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη.

 

 

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανήρτησε ο κ. Πολάκης ως «απόδειξη» ότι ο υπ. Ανάπτυξης και η σύζυγός του διαφωνούν σχετικά με τις επιδείξεις στην Ακρόπολη, η τοποθέτηση της κ. Μανωλίδου στην πραγματικότητα αποτελεί μια άσκηση σε μάθημα ρητορικής στην Ελληνική Αγωγή

 

 

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, μια από τις ασκήσεις του μαθήματος αυτού ήταν να παίρνουν τυχαία θέματα και να τα αναλύουν και από τις δυο πλευρές. Επομένως, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι η τοποθέτηση της κ. Μανωλίδου στο βίντεο δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της άποψη για το συγκεκριμένο θέμα, όπως εσφαλμένα επιχείρησε να την παρουσιάσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη:

 

 

 

 

 

 

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook:

 

 

 

 

 

 

Το επίμαχο βίντεο που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης, αναπαρήγαγε και το site της "Αυγής" με τίτλο "Παύλος Πολάκης / Χιουμοριστικό βίντεο με 5 τάπες της Μανωλίδου στον Άδωνι για την Ακρόπολη"

 

 

 

 

 

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πρακολουθήσετε την ρητορική αντιπαραθέση μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Ευγενίας Μανωλίδου στην Ελληνική Αγωγή.

 

 

 

 

 

 

Tags: