Ο Άδωνις υπενθυμίζει στον Βαξεβάνη τη «διεθνή καριέρα» Τσίπρα - Βαρουφάκη

Για διεθνή... καριέρα κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή ένα αρνητικό δημοσίευμα για τον υπουργό Ανάπτυξης σε κυπριακό site, με τον Αδ. Γεωργιάδη να του θυμίζει τι έγραφε ο ξένος Τύπος για το δίδυμο Τσίπρα-Βαρουφάκη.

 

 

Με μια δημοσίευση του στο twitter επιχείρησε ο εκδότης της εφημερίδας "Documento" να ασκήσει κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χρησιμοποιώντας δημοσιεύμα σε κυπριακό site, το οπoίο επικρίνει τον υπ. Ανάπτυξης. Ο Κ. Βαξεβάνης έκανε λόγο για "διεθνή καριέρα" του υπουργού, λαμβάνοντας αργότερα την αποστομωτική απάντηση του ίδιου.

 

 

 

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε: "Κύριε @AdonisGeorgiadi για σένα γράφουν στην Κύπρο. Διεθνής καριέρα"

 

 

 

 

 

 

Την αντίδραση του Άδ. Γεωργιάδη πυροδότησε η παραπάνω ανάρτηση, ο οποίος υπενθύμισε στον εκδότη ποιοι έκαναν στην πραγματικότητα "διεθνή καριέρα", αναρτώντας τα ντροπιαστικά πρωτοσέλιδα του ξένου Τύπου το 2015, που αναφέρονταν στο δίδυμο Τσίπρα - Βαρούφακη ως παλιάτσους και τσαρλατάνους.

 

 

 

 

 

Ο κ. Γεωργίαδης έγραψε στην απάντησή του: "Ο φίλος μου @KostasVaxevanis με κατηγορεί για Διεθνή Καριέρα λόγω ενός αρνητικού για μένα άρθρου σε ένα sire στην Κύπρο…Κώστα μου αν θες να δεις μία πραγματική Διεθνή Καριέρα δες τα παρακάτω εξώφυλλα που μάλλον σου έχουν διαφύγει…"