Ο Πολάκης ξαναχτυπά με θεωρία συνωμοσίας για ανεμογεννήτριες που τοποθετήθηκαν... επί ΣΥΡΙΖΑ

 Μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας που κάνει το γύρο του διαδικτύου σχετικά με τις πυρκαγιές και τις ανεμογεννήτριες, υιοθέτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει fake news και ανακρίβειες σχετικά με κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα, μέσω του λογαρισμού του στο facebook. Αυτή τη φορά, αναρτώντας μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, συσχετίζει την πυρκαγιά του Ιουνίου του 2017 στην Μακύνεια, με τη δημιουργία του πάρκου με τις ανεμογεννήτριες. 

 

 

Αυτό που δεν υπολόγισε όμως ο κ. Πολάκης είναι ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για την οποία εξαπολύει τις κατηγορίες του 2017-2018, τη διακυβέρνηση της χώρας είχε αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ

 

 

"Τελικά η πρόταση που κάνει τζιζ σε όλη τη συμμορία που μας κυβερνάει είναι η σύνδεση των πυρκαγιών με τις ανεμογεννητριες(γερμανικές βεβαίως -βεβαίως). Βγάλανε όλους τους παπαγάλους και κάτι λαδωμένους επιστημονες και «οικολογούντες»να πουν «καμία σχέση γίνεται πιο δύσκολο μετά τη φωτιά να μπουν» !!!

 

 

Με κορωνίδα αυτή την κυρία του WWF που όταν το 2014 φωνάζαμε να μην καταστραφούν τα χημικά της Συρίας με υδρόλυση στη Μεσόγειο είχαν πάθει αφωνία!!. Οποιος έχει περάσει από αυτοδιοίκηση ή δημόσια διοικηση ΞΕΡΕΙ πως το πρόβλημα που έλυσε η απόφαση του ΣΤΕ το 2012-13 με εισηγήτρια τη Σακελλαροπούλου ,ήταν της χωροθέτησης ( με περιβαλλοντικές μελέτες ) σε δασικές ,Natura και αναδασωτέες!

 

 

ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ,χρειάζεται ΚΑΙ αδειοδότηση για τη διάνοιξη των τεράστιων δρόμων που ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για να μεταφερθούν ειδικά ο έλικας των 80-90 μέτρων. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΣΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ,παρά την έγκριση της ΡΑΕ,παρά τη χωροθέτηση!!! Αυτό το «πρόβλημα» λύνει η φωτιά όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.....

 

 

ΥΓ .Καταλαβες ΑΜΟΡΦΩΤΕ -ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ;;;; Που από τα υποβρύχια που έγερναν,από τα φάρμακα της Νοβαρτις ,έγινες σήμερα ατζέντης των ανεμογεννητριών,μόλις ανερρωσες από τη λοίμωξη παρότι δις εμβολιασμενος και εκτός σειράς ;;;;(Όλα Γερμανικά βεβαίως-βεβαίως...)", έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Η ανάρτησή του:

 

 

 

 

 

 

Όπως βλέπουμε, στην φωτογραφία, υπάρχει μία "σύγκριση" της κατάστασης που επικρατούσε στην Μακύνεια, εκεί που σήμερα υπάρχουν ανεμογεννήτριες, πριν περίπου ένα χρόνο.

 

 

Υπάρχει σχέση μεταξύ της πυρκαγιάς και των ανεμογεννητριών; Στο σημείο εκείνο, τον Ιούνιο του 2017 ξέσπασε μία πυρκαγιά που έκαψε δασική έκταση (αυτό είναι γεγονός). Aπό εκεί και πέρα, ουσιαστικά η φωτογραφία συσχετίζει την πυρκαγιά με τη δημιουργία του πάρκου με τις ανεμογεννήτριες.

 

 

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Αντιρρίου, Ανδρέας Κοτσανάς η αδειοδότηση για τη δημιουργία του συγκεκριμένου πάρκου δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος-που είναι αρμόδιο-το 2014.

 

 

«Παρόλο που ήμαστε αντίθετοι με τη δημιουργία του πάρκου τόσο χαμηλά οφείλω αν πω ότι η πυρκαγιά που ξέσπασε το καλοκαίρι του 2017 δεν σχετίζεται με τη δημιουργία του πάρκου», ανέφερε ο αντιδήμαρχος. 

 

 

Την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφοντας:

 

 

 

 

 

 

Tags: