Ο Βαξεβάνης αποκάλυψε μόνος του ότι του έχει ασκηθεί δίωξη από την Εισαγγελία για ηχητικό απόσπασμα

Επική γκάφα από τον Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος αποκάλυψε μόνος του στο documentonews ότι του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία για ηχητικό από την υπόθεση των προσλήψεων του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε παραδώσει η εφημερίδα του στη Δικαιοσύνη.

 

Αναφέρει συγκεκριμένα ότι " η εισαγγελία επί των ημερών του Ηλία Ζαγοραίου διέταξε έρευνα σε βάρος της εφημερίδας μας που παρέδωσε στη Δικαιοσύνη αυτό το τόσο σημαντικό στοιχείο. Πριν από λίγες ημέρες δε κι ενώ ήδη έχουν σχηματιστεί οι δύο μεγάλες δικογραφίες για κακουργήματα με βάση και το συγκεκριμένο ηχητικό ντοκουμέντο, επί των ημερών πια του νέου προϊσταμένου της Εισαγγελίας, Ευαγγ. Ιωαννίδη, ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Κώστα Βαξεβάνη."

 

 

Άδωνις Γεωργιάδης: Το ηχητικό είναι πειραγμένο σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΛΑΣ

 

Στο συγκεκριμένο ηχητικό είχε αναφερθεί ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία στη Βουλή τον Φεβρουάριο του 2018.

Όπως είχε καταθέσει, το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο φερόταν ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου να διαπραγματεύεται ποιος υπουργός θα προσλάβει, πόσους και ποιους, με τον τότε διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Παπαδημητρίου, αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας.

«Είναι πλαστογραφημένο. Είναι ένα ντοκουμέντο που μιλούσε ο κ. Θεοδώρου Παπαδημητρίου με το διευθυντή του γραφείου μου. Και αποτελεί προϊόν συρραφής σε 19 σημεία. Εγώ ισχυρίζομαι ότι αυτή την πλαστογραφία την έχει κάνει ο κ. Πολάκης».

 

Ο κ. Γεωργιάδης είχε υποστηρίξει ότι «συγκεκριμένο πρόσωπο (ο επικεφαλής εταιρείας security κ. Γιαννακουλάκος) ο οποίος είχε κόντρα με τον ίδιον γιατί του διέκοψε τη σύμβαση με το ΚΕΕΛΠΝΟ εξαιτίας ενός επεισοδίου που έγινε στο υπουργείο, πληρώθηκε από τον κ. Πολάκη για να κάνει ένα πλαστό ηχητικό ντοκουμέντο ώστε να ενοχοποιηθεί ο ίδιος».

 

O αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε στο twitter την γκάφα Βαξεβάνη:

Ο ⁦@KostasVaxevanis⁩ είναι ένας πραγματικός μπούφος. Κανείς μας δεν ήξερε ότι του ασκήθηκε Δίωξη για το πειραγμένο (κατά το επίσημο πόρισμα της ΕΛΑΣ) ηχητικό που είχε δημοσιεύσει. Και σήμερα μας το αποκάλυψε μόνος του. Τί είδους Δίωξη είναι αγαπητέ και σε τί βαθμό;