Οικονόμου: O ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ένα κόμμα εθισμένο στα ψέματα τις αυταπάτες και τον λαϊκισμό

Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στον ΑΝΤ1 σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

 

Στο σχόλιό του ο Γιάννης Οικονόμου κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «συνεχίζει να αρνείται το αυτονόητο, ότι η κρίση τιμών στην ενέργεια και τα καταναλωτικά αγαθά είναι παγκόσμια και εισαγόμενη στη χώρα. Και αφού αρνείται την πραγματικότητα κάνει προσπάθεια να κατασκευάσει μια στα μέτρα του. 

 

Μιλάει για υπερκέρδη 1,4 δισ όταν η ΡΑΕ με ανακοίνωση της υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία και η μέθοδος προσδιορισμού των υπερκερδών. Μιλάει για ανοχή στην αισχροκέρδεια και εμμονή με τις αγορές όταν ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει την φορολόγηση σε ποσοστό 90% των υπερκερδών κι έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τον έλεγχο στην χονδρεμπορική τιμή του φυσικού αερίου.

Μιλάει για κλοπή από τους συνταξιούχους όταν όλοι θυμούνται τις περικοπές του και τον «νόμο Κατρούγκαλου» και ψεύδεται ασύστολα για κόστος στην επικουρική ασφάλιση 1.5 δισ ευρώ όταν έχουν προϋπολογιστεί 36 εκατομμύρια για το 2022 για την εφαρμογή μιας μεταρρύθμισης υπέρ των νέων ασφαλισμένων.»

 

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος καταλήγει στο ότι « η κυβέρνηση προσπαθεί με πράξεις να στηρίξει την κοινωνία, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ΣΥΡΙΖΑ,  ένα κόμμα εθισμένο στα ψέματα τις αυταπάτες και τον λαϊκισμό».

 

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιάννη Οικονόμου: