Όταν ο Υφυπουργός Μεταφορών μοίραζε φυλλάδια εναντίον διοδίων και ΕΝΦΙΑ

Ο Νίκος Μαυραγάνης των ΑΝΕΛ, ο οποίος σήμερα ως Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών βάζει πρόστιμα στα ανασφάλιστα οχήματα (και πολύ καλά κανει), μοίραζε φυλλάδια εναντίον των διοδίων και του ΕΝΦΙΑ!

Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση κυβερνητικού στελέχους το οποίο στο παρελθόν ως αντιπολίτευση προέτρεπε τον κόσμο να μην πληρώνει και τώρα που ανέλαβε εξουσία κάνει τα ακριβώς αντίθετα.

 

Έγραφε ο σημερινός Υφυπουργός για τα διόδια: "Παρενέβην νομικά και πολιτικά για την αποτροπή των παράνομων και εγκληματικών για την Εύβοια διοδίων Σχηματαρίου - Χαλκίδος" και για τον ΕΝΦΙΑ "ετοίμασα και χορήγησα σε πολίτες προσφυγή για την κατάργηση του ληστρικού ΕΝΦΙΑ λόγω Αντισυνταγματικότητάς του".

«Συνέταξα πρόταση νόμου για το κούρεμα των κόκκινων δανείων, για την προστασία της πρώτης κατοικίας ιδιωτών αλλά και των εμπόρων» τόνιζε ακόμα ο κ. Μαυραγάνης.

 

Το φυλλάδιο έφερε στη δημοσιότητα ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Συμεών Κεδίκογλου.

«Αξίζει να διαβάσετε όλο το φυλλάδιο που επισυνάπτω. Όχι ότι ξεφεύγει από το μοτίβο που και οι ηγεσίες των κομμάτων της συγκυβέρνησης ακολουθούσαν τότε. Καθώς όμως "τα γραπτά μένουν", δίνει μια καλή εικόνα της πολιτικής εξαπάτησης για να πάρουν την εξουσία ή της ανοησίας τους αν τα πίστευαν. Τα σχόλια δικά σας. Αναρωτιέμαι μόνο, τώρα που κυβερνούν, πόσο βαθειά στα υπόγεια της συνείδησής τους (αν ποτέ είχαν) πρέπει να χουν κρύψει φυλλάδια σαν κι αυτά» σχολίασε στο Facebook ο κ. Κεδίκογλου.