Όταν Τσίπρας, Αυγή και Ζαχαριάδης έκαναν αντιπολίτευση με τις πυρκαγιές

Έκαναν αντιπολίτευση στις στάχτες των πυρκαγιών. Τώρα όχι μόνο δεν δέχονται την κριτική, απαιτούν και να τους ευχαριστούμε!

 

Με τίτλο "Έγκλημα διαρκείας" είχε κυκλοφορήσει η Αυγή στις 25 Αυγούστου 2009:

 

«Η ανικανότητά της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την καταστροφή αποκαλύφθηκε με εξαιρετικά οδυνηρό τρόπο» δήλωνε ο Αλέξης Τσίπρας το 2007, με αφορμή τις εκτεταμένες πυρκαγίες εκείνης της χρονιάς στην Πελοπόννησο και σε άλλες περιοχές. «Η κυβέρνηση έχει γελοιοποιηθεί πλήρως με τα επικοινωνιακά της ευρήματα περί ασύμμετρης απειλής».

 

Τι έγραφε ο Ζαχαριάδης το 2012 και τι γράφει σήμερα.

2 tweet του Κώστα Ζαχαριάδη φανερώνουν με τον χαρακτηριστικότερο τρόπο τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

"Πυρκαγιές 2012... άλλη μια φορά στο παρά 5' και απροετοίμαστοι" 'εγραφε το 2012 ο διευθυντής της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος:

 

Ο ίδιος άνθρωπος τώρα έγραψε στο twitter: "Οι πυρκαγιές δεν είναι πρόσφορο έδαφος για κομματική αντιπαράθεση και αντιπολίτευση χαρακωμάτων. Χρειάζεται στήριξη σε όσους δίνουν τη μάχη"

 

Τόσκας για Κύθηρα: Αντί να μας λένε "ευχαριστώ", μας κάνουν και κριτική

Στην κυβέρνηση φαίνεται πως όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση, αλλά απαιτούν να ακούσουν και "ευχαριστώ" για την καταστροφή των τελυταίων ημερών.

 

Ο Νίκος Τόσκας στις 22 Αυγούστου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο FM, δήλωνε:

"Υπήρξαν και κάποιες μεγαλύτερες πυρκαγιές, υπήρξε και κάποια επικοινωνιακή εκμετάλλευση, υπήρξε και μία μοναδική περίπτωση, στα δύο χρόνια που είμαι στο υπουργείο, που, αντί για ευχαριστώ που διαθέσαμε όλα τα μέσα, υπήρξε κριτική".