Πολάκης εναντίον Φίλη, Μπίστη και Κούλογλου

Μετά το παραλήρημα Πολάκη στην ομιλία του στη Βουλή, που χαρακτήρισε τη ΝΔ παράταξη "μαυραγοριτών και δοσιλόγων" και τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα του "Κολοκοτρώνη και του Μακρυγιάννη",  τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσαν να "αδειάσουν" τον βουλευτή Χανίων, προκαλώντας την αντίδραση του ίδιου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Οι  Φίλης, Μπίστης και Κούλογλου, πήραν αποστάσεις από τους χαρακτηρισμούς Πολάκη κάτι που ενόχλησε τον ίδιο, κάνοντας έτσι μια ανάρτηση όλο υπονοούμενα στον λογαριασμό του στο facebook. 

 

 

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε απευθυνόμενος στους συναδέλφους του και ούτε λίγο ούτε πολύ τους ξεκαθάρισε ότι θα λέει ό,τι θέλει:

 

 

"Επειδή όλη τη μερα έτρεχα και μόνο τώρα τα ειδα!!!

Προς Φίλη,Κουλογλου,Μπίστη:

Σύντροφοι,ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ;

Χαιρετίσματα και χρόνια πολλά!

ΥΓ.Με τετοιες δηλωσεις από μεριας σας ,ούτε εγώ κονταίνω ,αλλά προπαντός ούτε εσείς ψηλώνετε .Ασχοληθειτε με το Μητσοτακη και τη συμμορία που ληστεύει τον τόπο και τον λαό .Οι «ευαισθησίες» σας αφορούν ελάχιστα οικοδομικά τετράγωνα ...

Καλό ξημέρωμα,έχω χειρουργειο αύριο !"

 

 

 

 

 

 

 

Οι δηλώσεις των Φίλη, Μπίστη και Κούλογλου

 

 

"Άδειασμα" στις δηλώσεις Πολάκη, που χαρακτήρισε τη ΝΔ "παράταξη μαυραγοριτών", από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Νίκο Φίλη.

 

 

Αυτές οι δηλώσεις "είναι εκτός πραγματικότητας και δεν βοηθούν σε τίποτα" δήλωσε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος μίλησε στο Action24 και την εκπομπή «Briefing» με τον Γ. Πιέρρο.

 

 

"Ούτε πρέπει να μοιράζουμε κομματικά βιβλιάρια στους αγωνιστές του '21. Αυτό είναι σαφές" πρόσθεσε, και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στις δηλώσεις Πολάκη: "Αυτό είναι το σκηνικό της Βουλής και δεν συμφωνώ με αυτά τα πράγματα όπως ακούγονται".

 

 

Νωρίτερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου είχε δηλώσει πως δεν μπορεί να δεχθεί πως η ΝΔ είναι παράταξη "δωσιλόγων", ενώ ο Νίκος Μπίστης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε δημόσια τη διαφωνία του με αυτή τη λογική.

 

 

"Νομίζω πάντως ότι είναι καλύτερα να μην μοιράσουμε κομματικά βιβλιάρια στους αγωνιστές του '21. Να τους τιμήσουμε στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης αφήνοντάς τους ήσυχους στην πινακοθήκη του έθνους, με τη μεγαλοσύνη τους και τις αντιφάσεις τους", έγραψε στο facebook.

 

 

Η ανάρτηση Μπίστη στο facebook: