Τα fake news για τον Σταύρο Παπασταύρου

Λάβρος κατά όσων τον σπίλωσαν χωρίς στοιχεία και προπάθησαν με κάθε μέσο να τον εξοντώσουν ηθικά ήταν ο Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος αθωώθηκε πανηγυρικώς από τις κατηγορίες που του είχαν προσάψει με το απαλλακτικό βούλευμα 2723/2020 του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο κατέστη αμετάκλητο.

 

Ο κ. Παπασταύρου δήλωσε πως «Το παρακράτος που επιδίωξε συστηματικά την ηθική μου εξόντωση και την ποινική μου καταδίκη ηττήθηκε ολοκληρωτικά.»

 

'Οπως σημείωσε, δέχτηκε συκοφαντική επίθεση ακόμα και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος όντας πρωθυπουργός της χώρας προσπάθησε να προκαταλάβει την απόφαση της δικαιοσύνης και να τον καταστήσει ένοχο:

 

«Εκατοντάδες τα δημοσιεύματα λάσπης για τη λίστα Lagarde, τα Panama Papers, ακόμη και για συμμετοχή μου σε εγκληματική οργάνωση ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Πρωτοφανής η επανειλημμένη συκοφαντική αναφορά στο όνομά μου ακόμη και από τον Αλέξη Τσίπρα, μέχρι και προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ έβγαλαν σε βάρος μου και της Νέας Δημοκρατίας για τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Ο ορισμός της πολιτικής δίωξης δηλαδή, αλλά και ο ορισμός της σκευωρίας. Οι διώκτες μου ήταν αδίστακτοι. Επιχείρησαν να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη, εκβίασαν, έφτασαν μέχρι να αποκρύψουν έγγραφο που αποδείκνυε την αθωότητά μου. Έπρεπε να καταδικαστώ και να παραμείνω αμαυρωμένος εκτός και αν όπως ζητήθηκε μιλούσα εναντίον της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Τόσο απλά, τόσο αισχρά, τόσο δόλια.»

 

 

Όλες οι φορές που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λασπολόγησαν για την υπόθεση Παπασταύρου:

 

 

 

 

Tags: