Τα παρατάει όλα και φεύγει διακοπές 6 μέρες στην Τήλο ο Τσίπρας!

Ενώ οι 2 στρατιωτικοί μας θα κάνουν Πάσχα στις τουρκικές φυλακές

Στην Ρόδο έφτασε στις 9:35 το πρωί της Μ. Πέμπτης, με την πτήση 202 της Olympic Αirways, o Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειάς του.

 

Αργότερα θα μεταβεί στην Τήλο με σκάφος του Λιμενικού, όπου και θα παραμείνει έως τις 10 Απριλίου, οπότε και θα επιστρέψει στην Αθήνα.

 

Ιδιωτική επίσκεψη

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται την Τήλο για ολιγοήμερες διακοπές και καθώς πρόκειται για καθαρά ιδιωτική επίσκεψη δεν αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και παράγοντες.

Είναι επίσης πιθανό, ο πρωθυπουργός, ανάλογα και των καιρικών συνθηκών να επισκεφθεί και άλλο νησί, που μάλλον θα είναι η Νίσυρος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα μείνει σε ξενοδοχείο του νησιού, και για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώνεται πότε θα πάει και πόσες μέρες θα παραμείνει.

 

Θυμίζουμε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ότι δεν υπάρχουν διακοπές για την κυβέρνηση, αλλά στην συνέχεια τον έψαχναν όλοι στις μεγάλες πυρκαγιές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρωθυπουργός βρισκόταν εκείνη την περίοδο στην Πάρο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

 

Το βίντεο για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2017 που.. δήθεν δεν θα έκανε:

 

 

 

Από τη συνέντευξη στο δελτίο του Alpha τον Ιούλιο του 2017. "Εμείς δεν πάμε διακοπές σαν τη Μέρκελ"

 

 

"Σπαταλάτε τον πολυτιμό χρόνο μου και έρχομαι στη Βουλή" έλεγε πριν ένα μήνα. Τώρα τα παράτησε όλα και έφυγε για 6ημερες Πασχαλινές διακοπές