Θρασύδειλη επίθεση στον Θάνο Πλεύρη - Κατήγγειλε ότι αριστεριστές πέταξαν γιαούρτια στον ίδιο και στα παιδιά του

Στην καταγγελία ότι ο ίδιος και η οικογένειά του δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια από αριστεριστές προέβη ο Θάνος Πλεύρης.

Ο υπουργός Υγείας με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι «τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, θρασύδειλοι αριστεριστές επιτέθηκαν με γιαούρτια, πετυχαίνοντας, εκτός από εμένα, και τα δύο μου παιδιά. Άθλιοι».

 

 

Σκέρτσος: Θρασύδειλη επίθεση φασιστοειδών Δήλωση για το συμβάν έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος επισημαίνει ότι «η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής». Ο κ. Σκέρτσος καταλήγει λέγοντας: «Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου. Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων». Παύλος Μαρινάκης: Δεν θα τους περάσει Από την πλευρά του, ο Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους δράστες και τους εμπνευστές της επίθεσης σημειώνει ότι «δεν θα τους περάσει» «Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου. Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων». Παύλος Μαρινάκης: Δεν θα τους περάσει Από την πλευρά του, ο Παύλος Μαρινάκης, γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος στους δράστες και τους εμπνευστές της επίθεσης σημειώνει ότι «δεν θα τους περάσει»:

Άδωνις: Δεν ντράπηκαν ούτε τα παιδιά! Στην επίθεση αναφέρθηκε με δικό του tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Απολύτως απαράδεκτο! Ντροπή! Φασίστες δεν ντράπηκαν ούτε τα παιδιά!», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.